Severina zbog Igora ne priča sa sestrom!

Severina Kojić nerado govori o problemima koje ima ili je imala u privatnom životu.

Naime, o njenoj tužnoj sudbini malo se zna, a sada su isplivali manje poznati detalji. Pevačica je u mladosti ostala bez oca, od kojeg je, kako kaže njena majka Ana, pevačica nasledila izgled i karakter. Severinin otac, Sever Vučković bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gde je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Kako prenosi „24sata.hr“, ona je bila konobarica.

Severina je sa starijim sestrama Zdenkom i Mirjanom teško prihvatila preranu smrt oca za kojeg je bila jako vezana. Međutim, pevačica je izgubila još nekoliko bliskih osoba i prijatelja tokom života.

I sama Severina borila se sa zdravstvenim problemima, pa je 2006. operisala glasne žice, a zbog oštećenja hrskavice su je operisali 2010. godine, a zatim i 2014. godine. Pevačica tvrdi kako joj je najsnažnija podrška bio njen suprug Igor. Ipak, upravo zbog venčanja sa njim više ne razgovara sa sestrom Zdenkom.

– Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u Hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću – rekla je Severinina starija sestra.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *