Sile zapada UDARAJU na Albance?! VUČIĆ UPRAVO PRIMIO VAŽAN POZIV 

„Akcija nema veze sa korupcijom“

Aleksandar Vučić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su ga obavestili da su zapadne sile reagovale na akciju kosovskih specijalaca u Zubinom Potoku i da smatraju da ona nema veze sa borbom protiv korupcije, već da je reč o prekoračivanju mera.

 

 

„Upravo mi je stigla informacija da su velike zapadne sile reagovale na akciju ROSU u Zubinom Potoku i rekle da to nema veze sa borbom protiv korupcije, već da je to prekoračivanje mera, rekao je predsednik Vučić poslanicima u Skupštini.

OKLOPNE JEDINICE ČEKAJU NAREDBU ZA POKRET NA KOSOVO! Vojska Srbije u pokretu, vojnici kasarne u Kraljevu – NA GOTOVS!

„Ovo je dobra vest, rekoh ja Srbija će pobediti“, rekao je kratko Vučić u Skupštini.

Podsetimo, pripadnici ROSU upali su jutros oko šest sati ujutru na teritoriju četiri srpske opštine na severu Kosmeta i tom prilikom uhapsile 23 osobe srpske i bošnjačke nacionalnosti.

Najteže je bilo u opštini Zubin Potok, gde su se specijalci bahatili i pravili štetu po privatnim automobilima i pravili selfije sa oružjem.

TAČI OTVORENO KRENUO NA PREDSEDNIKA SRBIJE! „Spremni smo da preduzmemo sve mere, reagovaće i kosovske bezbednosne snage!“

ROSU su probile sve blokade koje je stanovništvo postavilo kako ne bi moglo da odvede uhapšene osobe, i uputili su se ka južnom delu Kosovske Mitrovice. U akciji je učestvovalo oko 200 pripadnika policijskih snaga.

One thought on “Sile zapada UDARAJU na Albance?! VUČIĆ UPRAVO PRIMIO VAŽAN POZIV 

  • 2. јуна 2019. at 04:05
    Permalink

    Jebo vam PAS MAYER SVIMA SVI STEVI RETARED
    SVE BI JA VAS POSLAO U SIBIR .U RUDNIK DA NE VIDITE BELO GA DANA 10 GD PA ONDA BIVAS POVESAO ZA PRIMER DRUGIMA .TAKO VI VASPITATE MLADJU GENERACIJU

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *