Sin poznatog Surčinca koji je pucao u suprugu u blokovima u teškom stanju: KOMŠIJE O DRAGOSLAVU NI DA ZUCNU!

Sin poznatog surčinskog kriminalca Dragoslav Jovanović (25), koji je naočigled svog deteta ranio suprugu Teodoru (25) u Bloku 45 na Novom Beogradu pa potom sebi pucao u glavu, nalazi se u teškom stanju. Teodora se nakon operacije oporavlja, svesna je i komunikativna.

Jovanović je supruzi pucao u grudi i rame dok je šetala njihovog jedanaestomesečnog sina, a kako nezvanično saznajemo, pre pucnjave došlo je do rasprave između rastavljenih supružnika, navodno zbog viđanja deteta. On je potom sebi pucao u glavu.

Očevici neviđene porodične drame su za Kurir ispričali da su u ponedeljak videli Teodoru, Dragoslava i njihovo dete u kolicima kako šetaju po parkingu.

„Teodora i Dragoslav su se sreli na parkingu ispred zgrade. On je parkirao auto u Ivana Ribara, prišao je Teodori i neko vreme su mirno razgovarali i šetali s detetom. Čuli smo kada je Dragoslav rekao: „Teodora, ljubavi, ajmo do ‘Delta sitija’ da ti kupim nešto.“ Međutim, ona je odbila i tada su počeli da se raspravljaju. Postali su bučni, vikali su… U jednom trenutku mladić je izvukao pištolj. Videvši oružje, Teodora je ostavila kolica i uspela da se odmakne četiri metra. Tada su se čuli pucnji – kaže očevidac i nastavlja:

Njih dvoje su u procesu razvoda, a Dragoslav je zbog nasilja u porodici imao meru zabrane prilaska koja mu je istekla u aprilu i koju, prema do sada poznatim informacijama, nije kršio.

U Surčinu gde su živeli pre nego što se Teodora vratila kod svojih roditelja vlada muk. Kuća je opasana zidinama visokim desetak metara, kapija je zatvorena tako da nije moguće videti dvorište, a na njoj se nalazi nekoliko kamera za video nadzor.

Niko od, vidno uplašenih, komšija nije znao, ili nije hteo, da priča o Dragoslavu, niti njegovoj porodici.

Pojedine komšije su tek rekle da su Jovanović i njegov brat kao deca bili dobri, ali su dodali da nisu znali da Teodora više ne živi s njim u kući, kao ni zbog čega.

Niko od suseda sa kojima su razgovarali nije znao ni da nam kaže čime se bavi porodica Jovanović, kao ni to zašto im je kuća opasana visokim zidinama i video nadzorom. Međutim, primetno je bilo da su na pomen njihovog prezimena svi bili u nekakvom strahu.

„Ne znam ništa ni o toj porodici, imamo korektan komšijski odnos i to je to“, objašnjava komšinica dok je suprug povlači za ruku i signalizira joj da ne govori previše.

Strah i strepnju komšija objašnjava činjenica da je Dragoslav zapravo jedan od dvojice sinova Ljubomira Jovanovića – Staklenog, surčinskog kriminalca koji se iz tih voda povukao pre više od deceniju. Za vreme svoje kriminalne karijere hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja.

Bio je svedok pokušaja ubistva Ljubiše Buhe Čumeta 2002. godine, a sa Čumetovim bratom Novakom našao se na optuženičkoj klupi zbog sumnje da su od leta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Prilikom jednog pretresa 1998. u njegovom „pajeru“ je navodno pronađena policijska radio-stanica, značka Žandarmerije i rotaciono svetlo.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *