Sin snimao maloletnicu tokom seksa, a otac je ucenjivao i podvodio svojim prijateljima

Trojica muškaraca iz Valjeva su uhapšena zbog sumnje da su seksualno iskorišćavali 16-togodišnju devojčicu. Kako saznajemo, devojčicu je tokom seksualnog odnosa snimio mladić sa kojim je bila u emotivnoj vezi, a onda je snimak dao svom ocu, koji je devojčicu iskorišćavao i podvodio svojim prijateljima.

Uhapšeni su D.R. (35), B.V. (29) i M.P. (28) koje sumnjići za trgovinu ljudim.

Policija i tužilaštvo su na ovom slučaju radili skoro mesec dana. Naši izvori navode da je maloletnicu tokom seksualnog odnosa mobilnim telefonom snimio sin od jednog od uhapšenih.

Video klip seksa tog mladića i njegovog druga sa devojčicom, je i počeo počeo da se širi u njihovom društvu, a za njega su kasnije čule i njihove porodice. Porodica devojčice je jako imućna u romskoj zajednici i da ne bi „pukla bruka“ oni su posle otkrivanja snimka ćerku smestili kod rodbine u Ljuboviju.

Policija i tužilaštvo su na ovom slučaju radili skoro mesec dana Foto: Profimedia/Alamy

Međutim, sumnja se da se devojčica u tom periodu sastala sa uhapšenima, te da su je za to vreme podvodili njihovim prijateljima- navode naši izvori bliski istrazi.

Kako nezvanično saznajemo, devojčica se sa prijateljima uhapšenih sastala u nekoliko pansiona, kao i u automobilima na području Valjeva.

Uhapšeni su negirali krivicu, navodeći da je devojčica dobrovoljno pristala na seksualne odnose. Oni će danas biti saslušani u Višem tužilaštvu u Valjevu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *