SINIŠA MALI: Prošao sam kroz najteži period u životu!

Prošao sam kroz jedan od najgorih perioda u životu. Držao sam to u sebi, ali mi je zbog privatnih problema baš bilo teško. Sada je sve to iza mene. Bivša supruga i ja gledamo troje dece koja su naše najveće blago i trudimo se da imaju srećno detinjstvo.

Ovako je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda, otvorio dušu u emisiji „Magazin In“ na TV Pink bez zadrške govoreći o onome kroz šta je prošao i onome šta ga je u najtežim danima održalo.

– Kada dođem kući, tu je moja zlatna devojčica od sedam godina i moja dva sina. To je moj mir i moj spokoj. Svakome se dese teški trenuci, sve je to život. Zbog moje pozicije nedaće su u jednom trenutku postale rijaliti, ali sad je to iza nas, a mojoj bivšoj supruzi i meni prioritet je naše troje dece i nadam se da se ono najružnije više neće ponoviti – iskreno je ispričao Mali.

Na pitanje voditeljke kakvu ženu želi kad se vrati umoran s posla, Mali nije imao dilemu. Kako je rekao, sve što mu je sada važno jeste da pored sebe ima nekoga s kim će se razumeti.

– Kada se oboje vratite iscrpljeni kući, dovoljno je da se jedno drugom nasmejte. Vi ste jedno drugom tvrđava, oslonac. Možete da upalite televizor i samo da ćutite, dovoljno je.

– Najvažnija ženska osoba u mom životu tražila je kuče i, naravno, dobila ga je. Ona je presrećna što ga ima, a ja što sam joj ispunio želju. Nazvala ga je Pufnica i sada s tom Pufnicom idemo okolo i šetamo se. Vreme sa decom je ono što me spasava, u tome pronalazim duhovni mir. Ja sam osoba koja je na sva tri porođaja bio prisutan, bio sam prvi koji je bebe uzeo u naručje. Za svoju decu uvek bih sve učinio – kaže Mali.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *