SKANADAL NA RTS: Važniji im Đilasovi protesti od dolaska VLADIMIRA PUTINA!

Verovali ili je, na Javnom servisu Srbije, ponavljamo – na Javnom servisu Srbije, za posetu predsednika Rusije, jednog od najmoćnijih ljudi na svetu, u Dnevniku 2 izdvojeno je 5 minuta, a za propale Đilasove proteste 9,5 minuta!

I to nije sve! Beogradska hronika Javnog servisa Srbije direktno je prenosila Đilasove proteste iako to nikada u istoriji ove medijske kuće nije bila praksa!

Ovo stvarno nema nigde na svetu. U večerašnjem Dnevniku 2 na Javnom servisu Srbije poseti ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji i njegovom susretu sa našim liderom Aleksandrom Vučićem posvećeno je samo 5 (pet) minuta, dok je gotovo dvostruko više vremena potrošeno na proteste Đilasove družine u Beogradu, iako na njima nije bilo ni 2.000 ljudi.

A neposredno pre toga, Beogradska hronika direktno je prenosila Đilasove proteste iako to nikada u istoriji ove medijske kuće nije bila praksa!

Žuti Bujke koji očigledno nema nameru da bilo kome prepusti fotelju prvog čoveka RTS, iako je to po zakonu već morao da učini, smatra verovatno da su za Srbiju, čiji je on JAVNI SERVIS, važnije nekoliko stotina dokonih opozicionara koji šetaju Beogradom nego poseta lidera najveće i najmoćnije zemlje sveta.

To ne samo da je prvorazredni skandal, nego je bruka i sramota i u najmanju ruku bezobrazno prema ljudima koji plaćaju pretplatu tom istom javnom servisu i žele da imaju prave informacije. Jasno je, međutim, da žutu ekipu s Javnog servisa nije nimalo briga za to! Oni imaju svoje ciljeve očigledno ih ispunjavaju bez obzira na sve!

Izvor: Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *