SKANDAL: Jutjub blokirao Aleksandra Vučića!

Video izjava premijera Aleksandra Vučića povoodm izjave bivšeg šefa verifikacione misije OEBS na KiM Vilijama Vokera da ima projekat za “ujedinjenje Albanaca” u Albaniji, sa Kosova i iz dijaspore, blokirana je na Jutjubu.

Video izjava premijera Vučića za portal Sputnjik blokirana je nakon 19.319 prikaza.

Kao objašnjenje navedeno je da “snimak obuhvata sadržaj partnera (Merlin) KVZ Digital, koji ga je blokirao na osnovu autorskih prava”.

Sputnjik, međutim, tvrdi da je ceo materijal u vlasništvu tog portala.

Vučić je inače Vokerovu izjavu prokomentarisao opaskom da ceo svet sada ima “dokaze na tacni” da je reč o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje tog projekta “Velike Albanije” na KiM.

– Na stranu što je saradivao sa Albanijom, na stranu što se angažovao od americke obaveštajne agencije. Je li moguće da se ti, covece koji si nam govorio da si neutralan i objektivan, danas zalažeš za Veliku Albaniju? Još kažeš da imaš rešenje! Da li nam to opet pretiš? Nemoj više da nam pretiš – rekao je Vučić.

Bivši šef verifikacione misije OEBS-a na KiM Voker je juče izjavio da ima projekat za “ujedinjenje Albanaca u Albaniji, na Kosovu, ali i u dijaspori.”

Srbija će na svakom mestu i na svakom nivou iznositi ovaj krunski dokaz da Vokeru nikada nije bio cilj zaštita ljudskih prava na KiM već borba protiv Srbije i stvaranje “Velike Albanije”, istakao je Vučić za Sputnjik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *