SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA: Milo NATO paktu namenio poklon koji će uvrediti svakog Srbina!

Vlada Crne Gore usvojila odluku o formiranju „vojno-strelišnog poligona“ na Sinjajevini. Mitropolit Amfilohije: Skrnave svetu planinu, daju je okupatorima da prave novi „Bondstil“, novi poligon za zločine

Crnogorski predsednik Milo Đukanović planira da NATO paktu pokloni planinu Sinjajevinu, sa sve Hramom Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, u narodu poznatijem kao crkva Ružica!

Vlada Crne Gore usvojila je jednoglasno neopozivu odluku o formiranju vojno-strelišnog poligona na Sinjajevini, koja se nalazi na severu Crne Gore, uprkos oštrom protivljenju nevladinih organizacija i meštana. Vojni poligon će se, kako se planira, prostirati na površini od 7.500 hektara, a obuhvataće i prostor na kojem je hram SPC.

  • Vlast planira da čitavu planinu preda u ruke naslednicima naci-fašizma i oskrnavi je. Kosovo i Metohija su zatrovani uranijumom, a vlast hoće isto to da uradi Sinjajevini, da zatruje zemlju i vodu. Hoće da je da u ruke okupatorima da je pretvore u poligon za zločine. Narod ima blagoslov da brani ovu planinu, da ne krenu odavde novi zločini kao što zločini kreću od „Bondstila“. Beščašće je da se dozvoli da se ovde uspostavi vojni poligon. Na ovom mestu mora da se kaže istina Božija – apeluje Amfilohije.
  • Komentarišući ove navode, sveštenik SPC u Crnoj Gori Miajlo Backović ističe da režim u Podgorici odavno radi samo u korist ličnog interesa.
  • Svako opšte dobro i narodna volja za njih su prazno slovo na papiru, što se vidi u na primeru Sinjajevine. Oni koji su sve što bilo državno „privatizovali“ i uništili sada žele da otmu i ono malo što je još ostalo od naše svetinje i imovine, kao i ono što nam je Bog dao, pašnjake i bogatstva na Sinjajevini – upozorava Backović.

Marko Kovačević, portparol opozicione NSD, ocenjuje da je premijer Marković nedavno istakao da je Vlada Crne Gore priznala tzv. Kosovo iako je znala da je više od 80 odsto stanovništva protiv te odluke.

  • Sad se govori o Sinjajevini i poligonu sa istom svešću da uvek treba raditi suprotno od većinske volje naroda. Vojska Crne Gore nema toliko kapaciteta, ne treba joj toliki poligon, pa je jasno da se ovo gradi za NATO, za snage koje su bombardovale Srbiju i Crnu Goru 1999. godine. Te okupatorske trupe su svuda uništile prostor koji im se dao na korišćenje – zaključuje Kovačević.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *