SKANDAL! NOVE OPTUŽBE NA RAČUN MILUTINA JELIČIĆA: Jutka podvodio maloletnice Velji Iliću?!

Milutin Jeličić Jutka, u vreme dok je bio predsednik opštine Brus i član Nove Srbije, podvodio je maloletnice svom stranačkom šefu, tada ministru Velimiru Iliću, tvrdi u razgovoru za Kurir Dragan Vidojević, ugostitelj iz Brusa.

Vidojević je pre 17 godina prijavio policiji da je Jutka tražio da mu dovedu u hotel maloletnu devojčicu ali i d je sam Jutka drugim muškarcima nameštao maloletnice. Ovu policijsku belešku sudu je dostavio Borivoje Borović, advokat Mrije Lukić.

-Jutka je Belji Iliću u vreme kad je ovaj bio ministar podvodio maloletnice. Jedna od njih je kasnije prešla da radi kod Velje u ministarstvo, kaže Vidojević i dodaje:

-Jutka i Velja su te devojčice vodili na Kopaonik,išli su u Kraljevo, vozili su se i ovde po Brusu. Te maloletnice su uglavnom bile u Veljinim kolima. Velja je posle ovde pravio puteve.

Vidojević kaže da i ove priče, kao i one da se Jeličić viđao sa maloletnicama, zna ceo Brus. O vezama tadašnjeg predsednika opštine sa devojčicamaod 15-16 godina ispričao je i policiji.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *