SKANDAL: Posle skandaloznih fotografija perverzne srpske političarke, zavladala opšta panika među moćnicima!

Priča o pohotnoj srpskoj političarki, a koja šalje svoje obnažene fotografije mladim vojnicima, odjeknula je juče poput bombe na našoj političkoj sceni.

Dok nagađaju ko bi to mogao biti, političari za „Alo!“ navode da je toga uvek bilo i otkrivaju da li su i njima stizale fotografije slične sadržine…

Poslanik Marjan Rističević tvrdi da su se uvek u špijunaži regrutovale i koristile lepe i vešte žene da bi se došlo do bitnih informacija.

– Službe bezbednosti treba tome da poklone dužnu pažnju unutrašnjom kontrolom, a političari koji civilno vrše kontrolu službe treba informacije da čuvaju što bolje – poručio je on za „Alo!“.

Šef radikala Vojislav Šešelj kaže da ga uopšte ne iznenađuje što postoje političarke koje šalju svoje eksplicitne fotografije određenim licima u želji da od njih saznaju neke bitne informacije ili dobiju nešto drugo zauzvrat.

– Uglavnom su to pripadnice manjih stranaka, koje pokušavaju da se probiju i postignu neki uspeh – kazao nam je Šešelj.

Za razliku od Šešelja, koji tvrdi da mu nisu stizale ovakve slike, poslanik Vladimir Đukanović kaže da je bio žrtva zavođenja ove vrste.

– Pretpostavljam da ta dama nije jedina koja se služi takvim stvarima, jer je to uvek bio najlakši način da se dođe do nekih informacija – kaže on za „Alo!“, a onda otkriva kada je on bio na meti ambicioznih dama koje su želele da izvuku informacije od njega.

– Preko društvenih mreža mi jesu stizale takve stvari. Ali kada god neko tako nešto radi, ja ga izbrišem sa liste prijatelja ili ga blokiram. Naravno da takvim stvarima nisam nikada podlegao. Kada smo bili opozicija, javljale su se neke osobe, čak su i prilazile na samim protestima – kazao nam je on.

Novica Tončev, potpredsednik SPS-a, za „Alo!“ je poručio da ako se desi da je ova pohotna političarka iz redova socijalista, moraće da snosi sankcije.

– Ukoliko je dotična dama iz SPS-a, preduzećemo adekvatne mere po kratkom postupku i sudiće joj naša statutarna komisija. Ipak mislim da je reč o nekoj vanparlamentarnoj opciji, jer da je dama relevantna politički, njen talenat bi javno došao do izražaja. Meni se do sada nije obraćala, a ako može da donese neki glas na izborima, neka pošalje fotografiju i neka se javi. Ali, mora da krene od štanda i lepljenja plakata – navodi Tončev.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *