SKANDAL U BRITANIJI: Neonacisti uperili pištolj u princa Harija i poručili mu da je „izdajica rase“!

Opasna neonacistička grupa poziva na ubistvo princa Harija. Za njega kažu da je izdajnik rase jer se oženio glumicom Megan Markl, čija je majka Afroamerikanka.

Atomvafen Divizija je osnovana u SAD 2013. godine u cilju uništavanja civilizacije, kako bi se potom izgradila nova nacionalsocijalističa država. Ovu grupu već povezuju sa pet ubistava, prenosi Dejli Mejl.

Britanska verzija ove grupe je poznata pod imenom Sonenkrieg Divizija, koju je prema tvrdnjama BBC osnovao student Endru Dimok (21). On je sin profesora stomatologije iz Bata, ali poriče da pripada ovoj grupi.

Prema tvrdnjama BBC-ja, drugi navodni član ove grupe je Oskar Kozorovksi (17), koji živi u zapadnom Londonu.

Istraga je navodno pokazala da je tokom poslednjih nekoliko meseci razmenjeno na stotine poruka između neonacista u Evropi i SAD-u.

Vođa grupe Brendon Rasel je osuđen na pet godina zatvora zato što je policija kod njega pronašla materijal za pravljenje bombe u stanu na Floridi.

BBC prenosi da su Dimok i Kozorovski širili propagandu ove grupe po Velikoj Britaniji.

Jedan od njihovih navodnih postera pokazuje princa Harija u koga je uperan pištolj. Na posteru se nalazi i kukasti krst i natpis „vidimo se kasnije, izdajice rase“.

Izvor: Telegraf.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *