SKANDAL U ŠKOLI U KRALJEVU Čistačica postala profesor?!

Pravi skandal potresa Šumarsku školu u Kraljevu, nakon što je Slavica Jovanović koja je radila kao tetkica, vanredno došla do diplome šumarskog tehničara i sada predaje Šumske komunikacije.

Slavica Jovanović je, tvrde za Kurir izvori, radila kao čistačica s diplomom osnovne škole, a onda je vanredno završila ovu školu i dobila diplomu šumarskog tehničara, što joj je na volšeban način omogućilo da postane saradnik u nastavi!

– Tako ona sada umesto metle ujutru uzima dnevnik, ide na nastavu i predaje deci. Učenike pride i verbalno maltretira. Čak tera prvake da je zovu profesorka Caca. Mala je to sredina, a direktori s velikim ovlašćenjima. Malo su se zaigrali pa je higijeničarka postala saradnik u nastavi – priča Kurirov izvor.

On kaže da je Jovanovićeva na sumnjiv način došla do diplome šumarskog tehničara.

– U isto vreme je radila u toj školi i završavala je kao vanredni učenik. Gledali su joj kroz prste, kao, eto, nije imala mogućnost školovanja. Sve je to sumnjivo! – kaže sagovornik i dodaje da ona još zvanično nije dobila ovlašćenja da predaje, ali to čini.

– Ulazi na nastavu s koleginicom, koja je pušta da predaje četvrtom razredu Šumske komunikacije, a ulazi i na časove odeljenja prvog razreda. Deca i roditelji se bune zbog njene bahatosti, nepismenosti i toga što daje pravo sebi da ocenjuje – tvrdi izvor Kurira.

U Ministarstvu prosvete su reli da su obavešteni o ovom slučaju i da su preduzeti koraci kako bi se potvrdili ovi navodi.

Sa druge strane, direktor Šumarske škole Milan Mirković odbio je da da komentar.

– Ja ne bih sada o tome da pričam, pogotovo zato što sam na putu za Novi Sad i vozim. Vraćam se u sredu za Kraljevo, danas nisam u mogućnosti da pričam o tim stvarima – poručio je Mirković u telefonskom razgovoru.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *