SKANDAL VEKA NA N1 TELEVIZIJI: Emisija se završila na strašan način!

Vladimir Đukanović, narodni poslanik i visoki funkcioner SNS-a gostovao je na televiziji N1 gde je ušao u oštru polemiku sa direktorom ove televizije Jugoslavom Ćosićem

  • Đukanović je pitao Ćosića da objasni građanima Srbije zašto ova kompanija već četiri godine unazad posluje sa gubitkom
  • Emisija koja je potom okačena na zvanični Jutjub kanal pomenute televizije isečena je, a deo koji se odnosi na poslovanje televizije čiji je Ćosić direktor programa – potpuno je izbačen!
  • Zašto vam firma četiri godine unazad ima tolike gubitke? U EU bi vas pitali zašto imate tolike gubitke. Vlasnik ste druge firme, koja sa jednim zaposlenim ostvaruje plus, svaka čast – rekao je Đukanović.
  • Ne razumem, kakvo je to pitanje, pa šta?! – upitao je zbunjeni Ćosić.
  • Sedam i po miliona evra imate gubitka za četiri godine. Kako isplaćujete plate za 140 radnika? Ili izbegavate da plaćate doprinos za porez na dobit. To bi građani voleli da znaju – kazao je Đukanović i dodao:

Koliko ste REM-u platili naknadu? Kako smete da imate politički program ako ste strana televizija? – upitao je narodni poslanik, a zatim izvadio pasoš iz džepa i rekao:

  • Nismo u Luksemburgu, u Beogradu smo. Vi proizvodite program u Srbiji.

Ćosić je pokušavao da se opravda, ali mu to nije pošlo za rukom.

  • Gospodine Ćosiću, bolje da ovde završimo, nemojte da se ukopavate dalje – zaključio je Đukanović.

Naš portal objavio je sinoć vest u kojem je od reči do reči prekucan razgovor Đukanovića i Ćosića, a nekoliko minuta nakon toga emisija je okačena na Jutjub kanal, ali sa izbačenim spornim delom.

Đukanović za portal Alo.rs kaže da želi da veruje da je u pitanju greška uredništva, ali nažalost to teško da je moguće.

  • Isečeno je celih poslednjih pet minuta koji se tiču poslovanja njegove firme. To je stvarno van svake pameti. Tih pet minuta isečeno je kao sekirom, nije čak puštena ni Ćosićeva odjava. Takva vrsta cenzura nije viđena u istoriji. Na stranu to što sam sinoć saznao da je emisija emitivana u Sloveniji, a ne u Beogradu – rekao je Đukanović za Alo.rs i rekao da je sreća samo što je dosta ljudi gledalo emisiju i uspelo da dođe do snimka u celini.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *