SKANDALČINA U EMISIJI, SAŠA POPOVIĆ IH PREKLINJAO DA PREKINU: Marinko Rokvić prozvao Nada Topčagić za 500 €, ona u šoku!

Nada Topčagić i Marinko Rokvić usred emisije su se prepirali i to zbog 500 evra.

„Zvao sam te da mi otpevaš jednu pesmu, rodio mi se bio sin. Ti si rekla: „Žao mi je, ne mogu, ja sam na Tari“. Moj sin Nikola se našao pametan, pa te je zvao, a ona mu je rekla 500 evra, pa se pojavila kod nas. Ljudi, verovali ili ne. To je strašno. Pojavila se i pokvarila mi čitavo veče“, rekao je Marinko Rokvić, dok je Nada Topčagić bila u šoku.

„Hvala ti za onih 40 godina što smo proveli zajedno, putovali zajedno svuda…“, dodao je on, ali Nada nije mogla da mu dozvoli da nastavi.

„Jesam ja uzela 500 evra? Molim vas, nisam uzela pare, ljudi“, vikala je, a pevač je potvrdio njene reči, da bi se malo potom Saša Popović umešao. Nada je potom ispričala da nikada kolegama nije uzela ni dinar.

Nije ti pesma nikakva ako ti Nada Topčagić ne kaže da je dobra“, rekao je Saša Popović, a Marinko na to nije imao komentar.

„Ako se on meni zameri, neće mu proći“, dodala je na kraju Nada.

Saša Popović ih je pokušao pomiriti, ali je Rokvić stariji samo dodao da se on nije svađao ni sa kim. „Nadica bi se poljubila ovde sa Rokvićem, ali Marinko ne bi, nešto si baš lanula. Imaš ogromnu dušu, ali voliš da leneš“, dobacio je Saša Popović.

„Evo šta je bilo. Bilo je snimanje za Novu godinu, pa je Bora Drljača ispričao kada ste se ti i Marinko pre 40 godina nešto posvađali i potukli. Ma nismo se mi potukli, malo smo se pogurili. Ma bili smo kao brat i sestra“, ispričala je Nada.

„Laže“, dodao je uz publike.

„Pobegao je, da sam znala da će da kaže za 500 evra. Ovo si ti režirao. Pa hteo mi je oči da izvadi, a ja da njega sameljem“, bila je iznervirana Nada, a onda se sve pretvorilo u šalu i smeh.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *