SKANDALOZNO: Marko: Vozio sam Lunu na seks sa Gastozom!

Pre ili kasnije sve intrige zadrugara izađu na videlo, a tako je bilo i ovoga puta kada je Luna Đogani raskrinkana pred Markom Miljkovićem, i to informacijama o viđanju s bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom, ni manje ni više već u periodu kada se Marko pomirio s njom i kad nije znao da je vozi kod Gastoza.

Nakon neuspešnog objašnjavanja da nije kriva Luna je pala u očaj i na kolenima molila Miljkovića da je ne ostavlja, a potom doživela i nervni slom.

  • Ubiću se ako me ostaviš, nosićeš me na duši! Ti si moj život, na sve sam spremna zbog tebe. Odrekla sam se majke, sestara, oca. Neću da zamislim drugu devojku pored tebe. Sve su mi uzeli, celu porodicu, tebe ne dam. Molim te, crći ću ako me ostaviš, ne pričam sa majkom zbog tebe, ušla sam ovde zbog tebe. Ne mogu da verujem da ćeš da me ostaviš zbog ovakve stvari. Ne mogu da živim sama, umreću ako me ostaviš – ponavljala je Luna i histerično plakala, na šta je dobila i odgovor svog dečka.
  • Šta nemoj da ideš? Sve govnare imaš oko sebe. Misliš da ja ne bih saznao sve to, misliš da ne bi saznao gde Gastoz živi? Spomenuo sam ti ispod jorgana kafić, ništa mi nisi rekla. Alo, bre, ja sam te vozio da se vidiš sa njim – govorio je Marko, zabezeknut saznanjem da je obmanut, te je pripretio devojci raskidom.

Svesna da će ga izgubiti, Luna se ponovo branila, te mu je pretila svim i svačim samo da je ne ostavi. Đoganijeva je svesna da je veoma pogrešila što je sebi dozvolila da je sadašnji dečko vozi kod bivšeg, pa sada na sve načine pokušava da se opravda.

Nisam ti rekla jer bi reagovao ovako. Nisam imala ništa, pogotovo pored tebe, moraš da mi veruješ. Ne smem da spominjem neke stvari ovde – objašnjavala je Đoganijeva i ponovo dobila hladan tuš od Marka.

  • Žao mi je Luna, mnogo si me lagala. Verujem da me nisi prevarila, ali ne mogu da podnesem ovoliko laži. Idi s njim sada podruku, ne znam šta drugo da ti kažem. Nisam siguran da ćemo ostati zajedno, mnogo si me lagala – rekao je Miljković.


Luna je dugo molila Marka da je ne ostavlja, a onda počela da povraća od muke. Nakon što je doživela po ko zna koji put ljubavni brodolom zbog laži i skrivanja istine mesecima, na kraju je završila u izolaciji pored majke Anabele Atijas, čije prisustvo joj je pomoglo da mirno zaspi.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *