SKANDALOZNO! SEVERINA SA PONOSOM PEVA TOMPSONOVE PESME NA NASTUPIMA! Isplivali ŠOKANTNI snimci!

Snimci sa nastupa popularne pevačice Severine ne prestaju da šokiraju javnost.

Severina na nastupima peva pesme sa nacionalističkim prizvukom, a za koje mnogi smatraju da predstavljaju otvorenu provokaciju na račun Srbije i Srba.

Tako se samo nekoliko dana nakon snimka sa koncerta u Crnoj Gori, na kojem je javno podržala Crnogorce i poručila im „da niko ne sme da ih dira“, na internetu pojavio novi snimak s njenog koncerta na kom hrvatska pevačica svojim fanovima peva pesmu osvedočenog srpskog srbomrsca Marka Perkovića Tompsona „Lijepa li si“.

– Oj, Zagoro, lijepa li si, Slavonijo, zlatna ti si, Herceg-Bosno, srce ponosno, Dalmacijo, more moje, jedna duša a nas dvoje, pozdrav, Liko, Velebita diko, lijepa li si – glase stihovi ove pesme koji su opet zapalile društvene mreže, pa još glasnije pokrenuli priču da se Severini zabrani ulazak u Srbiju.

– Kad misliš da ne može gore i niže, Severina te demantuje! Sada posle podrške Crnogorcima peva pesmu ustaše Tompsona! Seve je toliko ljuta na Srbiju u poslednje vreme da to nije normalno – glasili su samo neki od komentara na račun ovog snimka.

Inače, Tompson je u našoj javnosti najpoznatiji po tome što je praktično oživeo ustaški pozdrav „Za dom spremni“, pa su njegovi koncerti zabranjeni širom Evrope zbog propagiranja nacističke ideologije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *