SKOT napao Srbiju zbog generala Lazarevića, a onda mu ĐUKANOVIĆ ZAPUŠIO USTA!

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot danas je na svom oficijalnom Tviter nalogu preneo tekst bednotiražnog dnevnika Danas i zaključio da je sramota što je penzionisani general Vladimir Lazarević predvodio „Besmrtni puk“, a odmah potom brutalno mu je odgovorio poslanik u Skupštini Srbije, advokat Vladmir Đukanović

Da podsetimo, juče je obeležen Dan pobede nad fašizmom, a marš „Besmrtnog puka“ u Nišu je prevodio penzionisani general Vladimir Lazarević, nekadašnji komandant Prištinskog korpusa i Treće armije. Heroj koga je sramni Haški tribunal osudio za navodne zločine protiv čovečnosti, kršenja zakona i običaja ratovanja i druga nehumana dela na 14 godina zatvora.

Niskotiražni dveni list Danas, opoziciona medijska perjanica, odmah je lešinarsski skočio na tu informaciju, a takoreći odmah im se pridružio i američki ambasador. Skot!

Beta

– Sramota je da osuđeni ratni zločinac korača ispred onih koji žele da odaju počast saveznicima koji su umirali boreći se za pravdu i mir u Evropi. Dan Evrope = evropske vrednosti – napisao je Kajl Skot na svom oficijanlom Tviter profilu.

Na njegovu neskrivenu provokaciju odgovorio je advokat Vladimir Đukanović, poslanik u Skupštini Srbije, i brutalno ga spustio na zemlju:

Tanjug

– Sramota je da ti nisi zbog svog poganog rečnika proteran iz Srbije. Sram te bilo, ti si našao nekom da prigovaraš da je zločinac. Tvoja država je na desetine drugih država uništila kroz vojne intervencije, a vaša zločinačka armija je pobila na stotine hiljada nevinih ljudi – napisao je Đukanović.

адв.Владимир Ђукановић@serbia_forever

Sramota je da ti nisi zbog svog poganog rečnika proteran iz Srbije. Sram te bilo, ti si našao nekom da prigovaraš da je zločinac. Tvoja država je na desetine drugih država uništila kroz vojne intervencije, a vaša zločinačka armija je pobila na stotine hiljada nevinih ljudi.

Ambassador Kyle Scott

@usambserbia

Sramota je da osuđeni ratni zločinac korača ispred onih koji žele da odaju počast saveznicima koji su umirali boreći se za pravdu i mir u Evropi. Dan Evrope = evropske vrednosti. https://bit.ly/2PZIQSH 

A on je zanemeo i nije odgovorio. Skot.

Informer.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *