Sloba poljubio Kiju, Luna plače

Sloba Radanović se nakon povratka u Belu kuću nije odvajao od Kristine Kockar koja je izgubila svog oca. Svaki put kada bi ona zajecala, on bi je pomazio po kosi i pružao joj besprekornu podršku.

– Nemoj da preopšterećuješ sebe i kriviš za nešto. Ni za šta ti nisi kriva. Samo razmišljaj da je tako moralo da bude i da je to tako suđeno – tešio ju je Sloba.

Još mi ne ulazi u glavu da je to tako. Niko blizak mi nije umro. Hvala Bogu, moja mama uvek zna šta da kaže i da me nasmeje i da vidi pozitivnu stranu. Mama je pričala sa njim i pozdravljao me je – pričala je Kija o svom ocu.

Iako Sloba nije lično poznavao Kijinog oca, on je čuo samo reči hvale o njemu i samo je lepo govorio Kristini o njemu. To je njoj dodatnu snagu ulivalo, što pokazuje i njen blagi smešak kada je pričao o njenom ocu i tešio je.

Takođe, rekao joj je i da će biti uz nju i tokom sahrane, kada će zajedno izaći iz Zadruge.

U jednom trenutku Kija je rekla da želi da se odmori, a Sloba ju je pokrio, pomazio po kosi i poljubio, a zatim napustio pab u kome su razgovarali.

Luna Đogani sa kojom je Sloba vezu započeo u rijalitiju tek večeras je ustala iz kreveta. Ona je sa jednom ukućankom izašla u dvorištu Zadruge gde je plakala uz konstataciju da se Sloba udaljava od nje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *