Sloba progovorio o Kijinom pismu u kojem ga vređa i njegovu devojku naziva masnoglavom!

Sinoć je u studiju ružičaste televizije gostovao, mnogima omiljeni, Sloba Radanović. Sloba je u emisiji „Zadruga – Narod pita“ otvoreno pričao o mnogim temama, a jedna od njih je bila i, trenutno aktuelo, Kijino pismo upućeno upravo njemu.

Pismo je medijski veoma ispraćeno, a mnogi su osudili Kiju da je htela samo da privuče pažnju. Sloba ipak misli da je samo nervozna zbog njegovog prethodnog ponašanja.

– Poslali su mi to pismo i pročitao sam ga. Verovatno ima razlog zašto je to napisala i to poštujem, ja ne znam, nisam nikakvu izjavu ili komantar dao, niti bilo šta što bi je uvredilo. Možda zbog nekih čarki sa snimanja – počeo je Sloba.

 

Voditelj je insistirao da Radanović ispriča scenu sa snimanja, na kojem je i sam prisustvovao.

– Pripremali smo se za emisiju koja će biti emitovana u nedelju, ona me je provocirala. Ja sam hteo da ispoštujem produkciju, došao sam tu… Ne pogađa me to pismo, a nisam ni ravnodušan. Imamo telefon, možemo se čuti, ja sam pokušao da budemo prijatelji. Ono što sam pročitao u pismu privatno smo mnogo puta rekli jedno drugom. Hvala bogu postoji broj telefona, pa možemo da se čujemo. – rekao je Sloba i otkrio kako se oseća zbog ovog Kijinog poteza:

– Ne pogađa me, ali nisam ravnodušan, hteo sam da ponovo budemo prijatelj i da nađemo neki kompromis, ali ovo nas je degradiralo i vratilo stepenik unazad – ispričao je Sloba sa knedlom u grlu, što je rastužilo mnoge pevačeve fanove prisutne u studiju.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *