SLOBIN SIN PISAO LIDERU SPO: Marko Milošević ruši Vuka?

Verovali ili ne, Marko Milošević smenjuje Vuka Draškovića!

Kako saznaje “Alo!” na adresu Vuka Draškovića, lidera Srpskog pokreta obnove stigla je zanimljiva pošiljka i to od Marka Miloševića, sina nekadašnjeg lidera SRJ i SPS-a u kojoj je bilo pismo funkcionera SPO-a sa potpisima svih članova Predsedništva te stranke koji zahtevaju smenu svog lidera.

Kako saznaje naš list, tačno pred sednicu Predsedništva SPO-a, koja je održana u nedelju u prostorijama stranke stiglo je pismo od Marka Miloševića preporučeno na Vuka Draškovića.

– Kada smo videli da je stiglo pismo, na kome piše da je pošiljalac Marko Milošević, a da se treba predati na ruke lično Vuku Draškoviću svi smo se sledili. Odneli smo pismo lideru SPO-a kome nije bilo svejedno kada je video ko mu piše. On je otvorio pošiljku i imao je šta da vidi. Naime, radi se o pismu funkcionera SPO-a, sa sve njihovim potpisima u kome se oni direktno obraćaju Vuku Draškoviću i traže od njega smenu – kaže nam naš izvor iz SPO-a.

Prema njegovim rečima, Vuk je ovu pošiljku pokazao na sednici Predsedništva stranke svim prisutnim, ali se bundžije, koje traže njegovu smenu i kritikuju njegov rad nisu nimalo začudile, već su se ponašali sasvim prirodno i normalno.

– Svi su preko toga prešli, kao da niko nije spomenuo Marka Miloševića. Žika Gojković i njegov klan je nastavio sa kritikama na račun Vuka Draškovića i njegovog vođenja stranke, kao da Vuk u rukama nije držao pismo Marka Miloševića sa njegovim potpisom – kaže nam naš sagovornik.

Podestimo pojedini funkcioneri SPO-a oštro su kritikovali skretanje sa kursa SPO-a i izjave, tačnije tvitove Vuka Draškovića, kojim je navodno poljuljana koalicija sa SNS-a, a od Draškovića su tražili da se odrekne NATO-a i da se vrati monarhiji.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *