SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Otac silovao ćerku, njena sestra sve videla!

Novopazarska policija uhapsila je Ersana T. (40) zbog sumnje da je više puta silovao svoju 15-godišnju ćerku.

Incest se dogodilo u prigradskom naselju, a osumnjičeni je uhapšen ubrzo posle prijave. Nesrećna devojčica je upućena na lekarski pregled
radi zvanične potvrde da li je žrtva brutalnog silovanja.

– Muškarac za koga se sumnja da je otac maloletne devojčice uhapšen je u nedelju, a juče je izveden kod tužioca na saslušanje. Nije poznato da li je priznao zločin, a u ceo slučaj uključen je i Centar za socijalni rad. O celom slučaju još nema detalja, jer je reč o maloletnoj devojčici
– navodi za Alo! izvor blizak istrazi.

Ersana je mlađa ćerka videla kako dodiruje njeju sestru po intimnim delovima tela, a zatim se krišom iskrala iz kuće kako je otac ne bi primetio.

– Kasnije tog dana, starija sestra je sve ispričala mlađoj o torturi koju trpi. Ispričala je sestri kako je otac prisiljava na oralni i klasičan seks i zamolila ju je da to nikom ne kaže – navodi izvor Informera.

– Rekla je da joj je otac zapretio da o tome ne sme nikom da priča. Ipak, njena mlađa sestra je na sreću rešila da odmah sve ispriča njihovoj majci – navodi izvor.

Prestravljena žena odmah je otišla do sobe u kojoj je bila starija ćerka i pitala je da li je istina da je otac siluje i devojčica joj je sve u suzama ispričala kako jeste. Devojčica je čak razmišljala i o samoubistvu. Žena je policajcima rekla da to ne može da uradi normalna osoba i da je on manijak i da ima psihičke probleme.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *