Snežana Đurišić: MOJ SIN MORA DA PLATI ZA SVE GREŠKE!

Pevačica Snežana Đurišić (59) ima karijeru na kojoj bi joj pozavidele mnoge koleginice, međutim, već dugo muku muči s problematičnim sinom Markom Gvozdenovićem (38), koji je u više navrata privođen zbog sumnje da je izvršio više teških krađa.

Pevačica je za Srpski telegraf ekskluzivno otkrila da je prihvatila činjenicu da ne može da ispravi greške svog naslednika, te i da ga pušta da sam snosi posledice za nepromišljene postupke.

– Marko je moje dete kakav god da je i kako god da se ponaša, na kraju krajeva. Ja mogu o svome detetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom detetu imaće posla sa mnom. On jeste napravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, kao i svaki drugi normalan čovek. Svesno je radio svari zbog kojih sada ispašta i to je jasno kao dan. Ja tu ne mogu ništa da promenim i za sada je tako kako je.

Često izbegavate da pričate o partneru, jeste li emotivno ispunjeni?

– Jedno vreme smo zaista nastojali da ne budemo izloženi javnosti. Prosto je to potreba i svako ima pravo na to. S obzirom na to da smo javna lica i on i ja pošto je on lekar, u velikoj kampanji borbe za natalitet i tako dalje moralo je doći do toga i da budemo viđeni i slično. Vidim da se svašta pisalo o našem odnosu. Bogu hvala, nismo imali nikakve krize. Divno nam je, lepo se slažemo i nadam se da će to dugo da potraje.

Koliko je važno tolerancija među partnerima?

– To je u vezi i najvažnije. Bez toga ne može da se funkcioniše u bilo kom odnosu, ne samo u vezi.

Imate prebogatu karijeru iza sebe bez bilo kakvih skandala. Da li ste svesni koliko vaših kolega bi to poželelo?

– Ja sam počela da pevam kao jako mlada i iza sebe sam imala roditelje, koji su dosta o svemu vodili računa. Bila sam neko ko je išao linijom da prvo treba da se završi škola i fakultet, pa tek onda pevanje. Smatrala sam da je to dobar put i time sam se sve vreme vodila. Uvek se treba radom dokazivati, ne treba mlatiti samo prazne reči.

Krenula je nova sezona muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Jesu li vam nedostajale kolege i snimanja?

– Mi se kao i svi umorimo na snimanjima, međutim, jesmo počeli da nedostajemo jednim drugima. Navikli smo se nekako na tu energiju i tu klimu. Nema tu licemerja i pokvarenosti, svi smo jako dobri drugari. Naš ponovni susret je bio onako skroz domaćinski.

Da li vam fali Aca Lukas u žiriju?

– Ja ga mnogo volim i naravno da mi mnogo fali. Nadležni najbolje znaju zbog čega on više nije tu, pa eto, šta je, tu je. Možda se opet vrati kod nas.

Kako se Đorđe David snašao u žiriranju?

– Dobar je i sve je bolji i bolji. On je opravdao to mesto u potpunosti ako mene pitate.

Izvor: Republika.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *