SNS PRELOMIO: Irena Vujović na čelu liste SNS!

Srpska napredna stranka skoro da je završila posao na sastavljanju liste s kojom će izaći pred građane Beograda, a kako „Alo!” saznaje, vodeća mesta na njoj pripašće ženama, i to Ireni Vujović i Aji Jung!

Prema saznanjima našeg lista, predsednica opštine Savski Venac trebalo bi da predvodi listu naprednjaka sa prvog mesta na beogradskim izborima.

– Irena se visoko kotira među građanima Beograda, ali i u samoj stranci. Veliki je radnik i ona će, ukoliko u poslednjim minutima ne bude promene, biti broj jedan na izbornoj listi naprednjaka. Drugo mesto ili jedno od onih u samom vrhu pripašće Aji Jung, direktorki Beogradskog festivala igre – kaže nam naš izvor iz SNS-a.

Prema njegovim rečima, rad na listi skoro da je završen, a ostalo je još vrlo malo posla na njoj.

Nebojša Stefanović bi u ponedeljak trebalo da saopšti sve kandidate za odbornike u Skupštini grada Beograda, a kao što je i najavljeno, lista će biti „najnestranačkija” do sada – kaže naš izvor.

Mediji spekulišu o nizu vanstranačkih ličnosti, a skoro svi su se nalazili i na spisku 650 poznatih ličnosti koje su proglasom „Za bolju Srbiju” objavljenom u listu „Politika” podržali kandidaturu Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Predsednik Srbije i lider SNS-a rekao je u sredu da će na listi koja će nositi njegovo ime biti ljudi koji su „uradili veliki posao u gradu“, ali „da će najviše biti novih ljudi, koji nisu članovi nijedne stranke”.

Mediji su do sada naveli da će među novim licima biti i poznati glumac Svetislav Goncić, koji je svojevremeno glumio u jednom od promotivnih spotova SNS-a, a zatim i bivši košarkaši Goran Grbović i Nebojša Ilić.

Od srede do danas spomenuti su i Branko Milićević Kockica, dekan Pravnog fakulteta Sima Avramović i bivši košarkaš Milan Gurović.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *