ŠOK: Migrant napao zvezdu „Granda“: Upao joj u auto i vikao: „Hoću seks!“

Pevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i pokušao da je siluje! Dunja je uspela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili.

Pevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23.30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

– Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio: „Give me sex“. Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao – priča Popovićeva za Srpski telegraf.

Ona dodaje da je ponovo sela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smeru.

– Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket na glavi, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju – kaže Popovićeva.

Policija je odmah reagovala i samo desetak minuta kasnije privela migranta.

Nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao: „What“, prepoznala sam njegv glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a verovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara – priča pevačica.

Ona dodaje da je nekoliko dana kasnije dobila poziv za saslušanje.

– Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne seća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti – kaže Popovićeva.

Izvor: Republika.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *