ŠOK: Napad na vaterpoliste Zvezde organizovao SESTRIĆ GORANA IVANIŠEVIĆA?!

Sin poznatog splitskog fudbalskog trenera Vjekoslava Lokice i sestrić proslavljenog hrvatskog tenisera Gorana Ivaniševića, Ivan Lokica, navodno je organizator napada na vaterpoliste Crvene zvezde na Rivi u Splitu.

Sumnja se da je upravo Lokica, koji radi ka konobar u jednom lokalu na Rivi, zvao ostale napadače kada je na vaterpolistima video opremu sa grbom Crvene zvezde.

On je već od ranije poznat policiji jer je svojoj majci, Srđani Ivanišević, inače sestri slavnog tenisera, 2007. godine pretio da će je ubiti ako mu ne da novac da vrati dugove.

Splitska policija je u nedelju privela trojicu huligana koji se dovode u vezu sa napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, a jedan od privedenih je navodno bio Ivan Lokica.

Međutim, nakon višečasovnog saslušanja on je pušten kući. „Splitski dnevnik“ je preneo da pregledom poruka i poziva nije potvrđena sumnja da je on pozvao napadače.

Podsetimo, vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u nedelju u centru Splita.

Četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražili da skinu klupske majice, a mnogo težih posledica nije bilo jer su trojica vaterpolista pobegla, a golman crveno-belih Aleksandro Kralj je skočio u more.

„Da nisam skočio u more ubili bi me“, rekao je Crnogorac nakon dolaska policije i lekarske ekipe.

Uprava Crvene zvezde je odlučila da povuče ekipu i otkaže meč sa Mornarom zbog zabrinutosti za bezbednost.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *