ŠOK: Policijski inspektor urinirao po poznatoj srpskoj pevačici!!!

Poznata novinarka i spisateljica Jasmina Ana objavila je svoj novi roman, zasnovan na istinitom događajima, „Elitna prostitutka“ u kome donosi šokantne detalje.

To je priča o poznatoj pevačici koja je na vrhuncu svoje karijere zakoračila u svet prostitucije i odala se poročnom životu iz kog je jedva uspela da izađe.

  • Reč je o pevačici koja je, pre skoro deset godina, uživala status jedne od najvećih nada domaće muzičke scene. Bila je prepoznatljivo lice sa TV ekrana, imala je pesme koje su se puštale u svim klubovima i na svim radio-stanicama, a mediji su skoro svakodnevno izveštavali o njenom ljubavnom životu budući da je bila u vezi sa poznatim i moćnim muškarcem – priča na početku razgovora za Alo izvor blizak pevačici i dodaje:

Kada je izgubila muškarca kog je najviše volela, izgubila je i materijalu sigurnost koju joj je on pružao. Nakon njegove smrti nije joj bilo lako da se snađe u realnom životu i bilo joj je najvažnije da ponovo pronađe nekoga ko će paziti na nju. Tako je slučajno i upoznala čoveka koji će je uvesti u svet prostitucije – priča naš izvor i objašnjava:

  • Prvih nekoliko puta joj je bilo veoma teško kada je trebalo da se sretne s klijentima, ali se posle navikla. Bliskim ljudima je pričala da su je veoma zabavljale reakcije muškaraca koji su tek na vratima hotelske sobe shvatili da će noć provesti s jednom od najpopularnijih pevačica sa domaće estrade. Ali bilo je i onih koje takve stvari nisu impresionirale i koji su se prema prostitutkama ponašali surovo – priča naš izvor i objašnjava da joj je jedan takav klijent ostao u pamćenju.
  • Reč je o policijskom inspektoru koji je visokopozicioniran i koji je sve do skoro bio aktivan u službi. Oni malo stariji će sigurno znati o kome je reč, budući da je često gostovao na televiziji i važio je za porodičnog čoveka i muškarca od autoriteta i poverenja. Međutim, istina je bila potpuno drugačija – priča naš izvor i dodaje:
  • Sa njim je bila samo jednom jer se njihov susret završio onako kako ne treba. Prvi put je osetila strah kada je bila sa njim jer ju je gledao kao što zver gleda svoj plen. Sks sa njim je bio divlji, vezao joj je ruke lisicama, govorio joj da je krva, a potom ju je tukao po zadnjici i po licu. Na kraju je, kao životinja, urinirao po njoj – priča naš izvor na kraju.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *