ŠOK-SLIKA MILENE NA MIKINOM BAZENU: Nasmejana, iako kaže da je dve godine pre toga silovana

Advokat Jakovljević: Dve godine nakon navodnog silovanja Milena se provodila na Aleksićevom imanju na Kosmaju. Ko još ide kod silovatelja na bazen i pečenje

Režiser Miroslav Mika Aleksić, optužen da je silovao i polno uznemiravao više polaznica svoje škole glume, koji je prekjuče iz Centralnog zatvora pušten da se iz kućnog pritvora sa nanogicom dalje brani u ovom postupku, ima dokaze koji dovode u pitanje temelje optužnice.

Ovo za Srpski telegraf tvrdi Zoran Jakovljević, Aleksićev branilac. Advokat Jakovljević objašnjava da su fotografije iz Aleksićeve vikendice sa bazenom na Kosmaju, a na kojima je nasmejana glumica Milena Radulović, samo deo bogatog dokaznog materijala kojim se opovrgavaju njeni navodi i navodi drugih devojaka. Podsetimo, sve je i krenulo nakon Mileninih optužbi, kojima su se kasnije priključile druge devojke.

 U pitanju su fotografije nastale posle 2015, dve godine nakon perioda koji je Radulovićeva opredelila kao vreme kada ju je Aleksić silovao i uznemiravao. Na njima je ona nasmejana, kao i njena koleginica Iva Ilinčić, koja je takođe Miku optužila za polno uznemiravanje, pa se postavlja pitanje da li devojke idu kod silovatelja i njegove žene na gozbu i kupanje na bazenu i smeju se od srca, kao što to one rade – kazao je Mikin branilac za Srpski telegraf uz konstataciju da su Mikine navodne žrtve u društvu kolega evidentno uživale dok ih je pečenjem gostio Mika sa suprugom Biljanom.

Zadovoljan što se njegov klijent posle 240 dana provedenih u pritvoru konačno nalazi kod kuće, advokat Jakovljević kaže da je u pitanju montirani proces protiv Mike, ali da je Apelacioni sud dokazao da u njemu rade savesne sudije, koje poštuju Ustav i zakon i imaju znanje i sposobnost da se suprotstave medijskom linču i progonu.

Po izlasku iz pritvora, vidno oronulog i mršavijeg Aleksića, u stanu na Vračaru dočekale su supruga i bratanica, a nekoliko najodanijih prijatelja, među kojima i Dule Savić sa suprugom Marinom, proveli su sa njim veče i dobar deo noći.

 Oduševljen sam što je Mika posle svega mentalno prilično jak iako je fiziči izmoren i mršav zbog dijabetesa, od kojeg boluje – ispričao je Jakovljević.

Inače, Mika Aleksić optužen je zvanično za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Milena: Miko, vidimo se u sudnici!

Odluku Apelacionog suda o ukidanju pritvora glumica Milena Radulović prokomentarisala je:

– Samo da je živ i zdrav, vidimo se u sudnici.

 

U odbranu Mike stalo 12 učenika, kao i njihovi roditelji

Čak 12 učenika Aleksićevog studija glume „Stvar srca“, kao i njihovi roditelji, pozvali su u aprilu redakciju Srpskog telegrafa u želji da ispričaju, kako tvrde, istinu. Jedna od učenica je Kruna Mitrović (18), koja je punih 12 godina, od pete do 17, bila član Mikinog studija, a za nju je Iva Ilinčić govorila da joj je poput mlađe sestre.

– Nakon odlaska iz Mikinog studija Milena, koja je rekla da Mika silovao 2013, nastavila je da se druži s njim i njegovom suprugom Biljanom. Još šest godina posle toga. Godinama su se porodično posećivali. S roditeljima je čak odlazila kod Aleksića u vikendicu na Kosmaju. Njena rođena mlađa sestra je četiri godine nakon Mileninog odlaska nastavila da ide kod Mike u studio, tamo je bila šest godina. O bliskosti sa Aleksićem i njegovom suprugom najbolje svedoči Milenina molba da je Biljana posavetuje oko izbora haljine za premijeru njenog prvog filma „Balkanska međa“ 2019, za koji je lično poslala dve karte za Aleksiće – ispričala je majka jedne polaznice Mikine škole.

Zbog pomenutog filma Milena se i naljutila na Miku jer je bio razočaran njenom glumom i to joj je otvoreno rekao, tvrdi Kruna.

Mikine bivše učenice tvrde da su Milena i Iva pokušavale da ih vrbuju da im se pridruže u optužbama protiv Aleksića, ali da su one to odbile.

(Republika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *