ŠOKANTNA IZJAVA JELENE KRUNIĆ: „Kija mi je priznala: Filip ima veći ku*ac od Slobe“!

Bivša učesnica „Zadruge“ Jelena Krunić tvrdi da joj je Kristina Kija Kockar priznala da je imala seks sa Filipom Đukićem u rijalitiju, kao i da joj je otkrila da je maneken obdareniji od njenog supruga Slobodana Radanovića!

Krunićka kaže da ju je novopečena pevačica razočarala jer je još od trijumfa u rijalitiju nije pozvala da joj se zahvali na podršci, te da je zbog toga rešila da otkrije sve njene mračne tajne.

– Lagala je da nije imala seks sa Filipom. Meni je priznala sve! Rekla mi je da on ima najsavršeniji penis na svetu, odnosno najlepši koji je ona videla i osetila. Ani Korać i meni je pokazivala rukama veličinu njegove muškosti i otkrila nam da je poprilično obdaren. Njgovu dužinu je objašnjavala poređenjem s auto-putem: „Kreneš iz Beograda kolima i stigneš do Zagreba, a zatim produžiš i do Ljubljane“. Dodala je i da je debeo. Priznala nam je da Slobodan nema baš veliki ku*ac, kao i da mu je mnogo manji od Filipovog – otkriva Krunićeva za „Informer“.

Ona tvrdi i da joj je pobednica „Zadruge“ priznala i da je varala supruga s Andrijom Lazovićem, i to mnogo pre nego što su javno obnovili vezu.

– Rekla mi je da se je*ala s Andrijom dok je Sloba pevao u Meljinama. Oni su još početkom godine bili ljubavnici. Tvrdila je da se ne kaje zbog toga, jer je i Slobodan nju javno prevario. Pričala mi je kako je Andrija njena budućnost, a po izlasku iz „Zadruge“ mu se nije ni javila – ističe go-go igračica.

– Kristina je izmanipulisala sve prevarene žene i devojke, koje su se sažalile nad njenom sudbinom. Narod je naivan i ide srcem. I ja sam nasela na to. Njoj je prioritet novac, veliki je materijalista. I ona i Radanović su veoma proračunati. Nema šanse da će se razvesti, zbog slave im odgovara da vozaju tu priču oko razvoda i dalje. Nikad nisam podržavala ono što je Luna uradila, ali ona sad ispada najgora, a Sloba se pere od svega – dodaje ona.

Krunićeva istiće da ju je posebno povredilo to što je Kristinas po izlasku iz „Zadruge“ nije pozvala da je pita kako joj je bolesni otac.

– Nisam zaslužna za njenu pobedu, ali sam joj doprinela, a sad ne može da me pozove. Kunem vam se, nisam očekivala da mi ponudi novac za tatu, ali sam očekivala samo da me pita da li je dobro – zaključila je Krunićeva.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *