ŠOKANTNO – NOVAK ĆE BITI NESTOROVIĆEV ĐAK! Đoković upisuje studije integrativne medicine kod kontroverznog doktora!

Novak Đoković planira da u septembru upiše studije integrativne medicine kod prof. dr Branimira Nestorovića

– Krećemo od septembra s master studijama intergrativne medicine na fakultetu na fakultetu Singidunum. Novak se oduševio, kaže: „Hoću da upišem, biću prva generacija!“ Rekoh mu, ma ti nisi doktor, ali…Strašno je napaljen na to i želi da upiše – rekao je dr Nestorović za Kurir.

Kontroverzni doktor i prvi teniser sveta se dugo poznaju, a imaju i zajednička interesovanja od kojih je najizraženije ono prema Nikoli Tesli. Čak imaju i grupu koju su nazvali „Teslijanci“.

– Niko ne zna kako izgleda taj čuveni „Teslin aparat“. Tesla se time bavio, ali onako usputno, jer kad je otkrio bežićni prenos energije, potpuno je odlepio za tim i sve ostalo je batalio. E sad, ima milion tih takozvanih Teslinih aparata. Njegov đak je konstruisao multivej oscilator i on košta šest, sedam hiljada evra i veoma se dobro prodaje – objasnio je Nestorović i dodao:

– Želimo da i mi napravimo aparat, isprobamo ga, testiramo na pacijentima kroz terapije i ako rezultati budu pravi, krenemo u proizvodnju. Novak je zainteresovan za sve to i želi da bude deo toga – otkrio je doktor Nestorović.

Šta je integrativna medicina?

Integrativna medicina je spoj klasične medicinske nauke i komplementarne medicine, i podrazumeva holistički pristup ljudskom organizmu koji spaja metode klasične i tradicionalne medicine, pružajući terapeutima mogućnost da kombinuju najbolje iz oba oblasti medicine i na taj način omoguće pacijentima i lečenje uzroka, a ne samo posledice, pre svega kroz zdravije i kvalitetnije načine života.

(Republika)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *