ŠOKANTNO: SLOBA JE ŽIV, ispod lipe su zakopali prazan sanduk!

Bivši predsednik Srbije Slobodan Milošević je živ, a sanduk na njegovoj sahrani je bio prazan, tvrdi savetnik Kolinde Grabar Kitarović, penzionisani hrvatski admiral Davor Domazet – Lošo.

 

Ovu šokantnu tvrdnju Domazet-Lošo, koji je kao član Vijeća za domovinsku sigurnost saradnik hrvatske predsednice, nedeljama iznosi širom Hrvatske, na predavanjima o Domovinskom ratu za profesore istorije.

„On i još nekoliko penzionisanih hrvatskih generala okupljenih oko Hrvatskog generalnog zbora drže profesorima predavanja, koja su blago rečeno, skandalozna i izazivaju mučninu. Tu se mogu čuti svakakve stvari, poput tvrdnji da je Milošević živ.

Međutim Domazet-Lošo nije bio sasvim siguran u to da je Sloba živ, pa je rekao da garantovano nije sahranjen ispod lipe u Požarevcu.

Sanduk na Miloševićevoj sahrani 2006., tvrdi on, bio je prazan.

Na predavanjima se može čuti i da je Tito bio ruski agent, kao i da su Jugosloveni najveći problem Hrvatske, kaže sagovornik „Kurira“ iz „lijepe njihove“.

Inače, skandalozna predavanja imaju podršku hrvatske države, jer je reč o programu koje finansira tamošnje Ministarstvo branitelja, u saranji sa Agencijom za odgoj i obrazovanje. Kako pišu hrvatske „Novosti“, list srpske manjine u toj državi, lekcije penzionisanih generala dosad je odslušalo 300 nastavnika.

„Jedino u čemu se slažem s dotičnim hrvatski admiralom je činjenica da će politička dostignuća koja je Milošević postigao ostati zauvek živa, a vrlo su živa i danas“, rekao je Branko Ružić, potpredsednik SPS.

Inače, da je Slobodan Milošević živ i da se u Požarevcu ispod lipe nalazi prazan sanduk prva je iznela „Afera“ na nalsovnoj strani u svom prvom broju objavljenom u februaru 2014. godine!

Izvor: Kurir/E.A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *