ŠOKANTNO SVEDOČENJE DRUGA BRATOUBICE IZ ŠAPCA MENJA TOK ISTRAGE!

Školski drug mladića (20) osumnjičenog za ubistvo starijeg brata tvrdi da su zločinu prethodile godine nasilja i zlostavljanja, koje je porodica zataškavala zbog svog ugleda.

Obrenovčanin Vuk A., školski drug Bogdana Gajića (20), koji je osumnjičen da je do smrti pretukao svog starijeg brata Ignjata (24) u porodičnom domu u Šapcu, tvrdi da je uhapšeni mladić godinama trpeo nasilje od žrtve.

Podsetimo, zločin koji je šokirao Srbiju dogodio se u prošli utorak, kada je Bogdan ubio brata udarcima bokserom i nožem, a potom telo stavio u kolica, umotao najlonom i čaršavom i pošao, kako se sumnja, da ga zakopa u obližnjoj šumi. Na ulici ga je slučajno srela policijska patrola, koja je otkrila leš i privela mladića.

  • Bogdan i ja smo zajedno išli u srednju umetničku školu i iz njegove priče sam znao da ima probleme u kući sa starijim bratom. Ignjat je čak u nekom trenutku otišao u Austriju da radi, ali se povremeno vraćao ovde. Maltretirao ih je sve u kući, a Bogdan to nije mogao da trpi, mislim da mu je prekipelo i da je ovo uradio kako bi zaštitio ukućane od brata – tvrdi Vuk i nastavlja:
  • Neretko se dešavalo i da u školu dođe sa ogrebotinama, modricama i ušiven, a znam da je u Hitnoj pomoći pričao da je pao sa stepenica ili bicikla, da ne bi dolazila policija kod njih u kuću. Roditelji nisu želeli da se o tome priča, jer je, ipak, reč o uglednoj porodici – kazao je Vuk A.

Kako navodi, Bogdan je po upisu na fakultet otišao u Beograd.

  • Vratio se kući na leto kako bi učio za ispite. Bio je povučen, nije se u životu potukao niti posvađao s nekim, nije bio problematičan – dodao je prijatelj.

Ubijeni Ignjat Gajić je, prema saznanjima, ipak poznat šabačkim istražnim organima zbog nasilničkog i problematičnog ponašanja.

  • Protiv njega su ranije podnošene krivične prijave za nasilje u porodici – kazao je dobro obavešteni izvor.
  • Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *