ŠOKANTNO: Učesnicu „Parova“ silovao sveštenik kada je imala samo 14 godina!

Strašno! Učesnica rijalitija je priznala da ju je silovao sveštenik, a u sve je bila umešana njena majka.

U emisiji „Upoznajte Parove“ Zorana Đokić je otkrila šokantnu priču o tome kako ju je, kada je imala 14 godina, silovao sveštenik.

– Ja sam osoba, koja je silovana od sveštenika, kada je imala 14 godina i koja je odrasla u prihvatnom domu – rekla je Zorana i počela da rida, te odmah istčala iz vile.

Njeno priznanje izazvalo je šok među učesnicima „Parova“, a da je ovo priznanje istinito potvrdila je najpre Mirjana Praizović, koja je objasnila da Zoranu poznaje od ranije i da o ovome nije želala da priča, dok Zorana sama ne odluči da li će progovoriti o tome ili ne.

Učesnica Dalila Mujić tvrdila je da ne veruje u istinitost ove priče, ali nju je potvrdila i pevačica Zorica Marković, koja je gostovala u emisiji.

– Zorana je divna osoba. Ona je došla kod mene sa muzičkim ambicijama, snimila je dve pesme za Grand, a tom prilikom mi se i poverila o tome kroz šta je sve prošla. Ona je odrasla bez oca, koji je ubijen pre nego što je ona i rođena – rekla je Zorica.

Kada se malo primirila, Zorana se vratila u vilu i ispričala još detalja o svojoj teškoj sudbini.

– Kada je trebalo da pođem u srednju školu, morala sam da se obratim crkvi za pomoć, da bih dobila školski pribor… Sveštenik je iskoristio moju situaciju… Celog života sam rintačila k’o konj… Živeli smo u siromaštvu, a nakon što sam postala žrtva silovanja od strane sveštenika, on je oslobođen. Moj advokat, Duško Tomić, primio je pare od sveštenika i nije se čak ni pojavio na suđenju. Podmitili su i moju majku – ispričala je Zorana, dok su je ukućani šokirano slušali.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *