SORAJA SE SELI U TURSKU

SORAJA SE SELI U TURSKU

Soraja Vučelić nastaviće život u Turskoj, dok joj se ne ukine zabrana ulaska u Srbiju, tvrdi izvor Afere blizak jednoj od najpopularnijih straleta.

Prema rečima našeg sagovornika Soraja će živeti u Truskoj, a o njenom životu brinuće se Turčin Džengiz Čerkeš jedan od najpoznatijih i najopasnijih ljudi u Turskoj koji trenutno snima film o sebi, a u kome će Soraja igrati jednu od glavnih uloga.

-Soraja će se, dok joj se ne ukine zabrana ulaska u Srbiju, stacionirati u Tusrkoj, čak planira da tamo kupi neku nekretninu kako bi mogla tu češće da boravi. O tome da se zauvek preseli u Tursku ne razmišlja jer se nada da će nadležni organi uskoro poništiti odluku o njenoj zabrani ulaska u Srbiju, kaže sagovornik Afere.

Soraja Vučelić pre nekoliko dana deportovana je sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ u Crnu Goru, pošto se njeno ime našlo u registru u kom su imena bezbednosno-interesantnih osoba kojima je zabranjen ulazak u našu državu.

Vučelićevoj je ulazak zabranjen u skladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kog se ulazak u zemlju, bez posebnog obrazloženja, može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. Spisak postoji od ranije, ali je on nedavno proširen i tada je na njega dospelo i Sorajino ime. Inače, Vučelićeva je do sada nekoliko puta saslušavana u policiji, a povezivana je i sa osobama iz kriminalnog miljea.

E.A.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *