SRBI OTERANI IZ RESTORANA U ALBANIJI: Naručili piće – odmah su prekinuli letovanje, NIKAD VIŠE NEĆEMO DOĆI

Jedna porodica iz Srbije doživela je pravu neprijatnost na letovanju u Albaniji.

Žena je na u jednoj grupi na društvenim mrežama podelila neprijatno iskustvo koje je doživela sa mužem i dvoje dece.

Naime, oni su, kao mnogobrojni građani naše zemlje, privučeni pozitivnim komentarima o gostoprimstvu, niskim cenama i čistim plažama odlučili da letuju u Albaniji. Međutim, oni su doživeli pravo poniženje u jednom restoranu na plaži jer, kako kaže, nisu dovoljno stvari naručili.

Žena je navela da su tom prilikom svi članovi porodice naručili po piće, a da je deci dodatno naručila i pomfrit. Međutim, to navodno nije bilo dovoljno,te su morali da ustanu sa stola i da se udalje iz kafića. Izrevortilana je rekla da su nakon toga odlučili da se sa letovanja vrate ranije kao i da ih više Albanija neće videti.

Pojedini korisnici društvenih mreža stali su na njenu stranu i istakli da je takvo ponašanje ugostitelja nedopustivo kao da su i oni doživeli. Međutim, drugi su istakli da je to navodno praksa u pojedinim restoranima kada je velika gužva i ne treba da sudi o čitavoj zemlji zbog jedne loše situacije jer takvih ljudi ima na svakom mestu, kao i da su oni nailazili samo na ljubaznost i gostoprimstvo.

Njen status prenosimo u celosti:

„Osoba sam od visoke tolerancije. Od kad smo došli za sve sam gledala kroz prste…kao ajde…nema veze…Do danas naravno. Na plaži Shpella e Pellumbave postoji jedini restoran sa trskom i plastičnim stolicama. Idealan da se skloniš malo od vrućine i popijes piće. Nikakav fensi momenat ne postoji u njemu. Mi, dvoje odraslih i dvoje male dece od 3 i 4 godine, naručili smo svi piće i jedan pomfrit za decu. Rekli su nam da to nije dovoljno naručeno hrane da bi smo mogli da ostanemo tu da sedimo. Dakle… takvu sramotu za jedno turističko mesto nisam doživela za svojih 40 godina. Više nas naravno videti neće. Vraćamo se dan ranije i to izgrebanih kola. Što sam takođe istolerisala kao… ajde to smo negde i očekivali, ali smo se nadali da se ipak neće desiti…Ali sve ima svoje granice naravno. Bar što se tiče moje porodice“, napisala je izrevoltirano žena.

(MONDO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *