Srbomrzac Šarić preuzima tržište igara na sreću u RS?!


Kriminalni zakon o igrama na srecu u Republici Srpskoj izglasan na zahtev srbomrsca Adnana Šarića

Adnan Šarić

Kako Afera već nedeljama prati dešavanja u regionu u vezi sa mešetarskom grupom kojom rukovodi Vladimir Vlado V,  koji koruptivnim radnjama pokušava da preuzme tržiste igara na sreću u regionu, isključivo preko nekoliko političara koji mu obezbedjuju, dovođenje privatnog sektora na rub propasti i otpuštanje hiljada zaposlenih, kako bi se za njega i poznatu austrijsku firmu napravio protivzakonit monopol.

U Makedoniji se sav posao radi pod pokroviteljstvom Zaeva i njegovog oficira za vezu Kileta I, dok je skoro donet kriminalni zakon u Republici Srpskoj koji je dogovorio njegov glavni čovek  i osvedočeni srbomrzac Adnan Šarić.

Sa sinom jednog poznatog političara u Republici Srpskoj Adnan Šarić radi na uništenju kompletnog privatnog sektora radi uvođenja austrijske firme kao jedinog monopoliste, čiji je Adnan jedan od direktora.

Adnan Šaric vodi sve poslove šefa mešetara Vlade V i pojavljuje se kao vlasnik svih njegovih firmi.

Adnan je inače član stranke iz Bosne i Hrecegovine čiji je osnivač, Danis Tanović čovek koji je takođe osvedočeni srbomrzac i poznat po tome što pravi isključivo filmove u kojima opravdava muslimanske zločine nad nedužnim srpskim civilima  i pokušava da zločine musilmanskih ekstremista lažno predstavi kao srpske.

Najmonstruozniji film koji je osnivač stranke Adnana Šarića snimio zove se  “Ničija zemlja” gde je lažno prikazan  čuveni zločin nad srpskim civilima u mestu Kukavice, kada je u napadu muslimanskih fudnamentalista i ekstremista na kolonu od 1.000 nedužnih srpskih civila, žena, staraca i dece, ubijeno 25 golorukih Srba i oko 80 je ranjeno.

Leševi nedužnih Srba su ležali 40 dana na suncu dok nije naišao Unprofor i te snimke je  kasnije iskoristio i lažno ih predstavio u svom bezvrednom filmu, osnivač stranke u kojoj je Adnan Šarić funkcionier.

Osnivač Adnanove stranke naziva Mladića i Karadžića ratnim zločincima, propagira mržnju protiv Srba, dok je Adnan u isto verme koruptivnim radnjama obezbedio i proterivanje svih privatnih firmi u Republici Srpskoj, među njima i firme iz Srbije koje su i najveće firme za igre na sreću u Republici Srpskoj.

Iako je član političke stranke kojoj je glavni ideolog osvedočeni srbomrzac, Andan Šarić vešto prikriva u Beogradu političke veze u Sarajevu, Skoplju, Zagrebu,

dok parlaleno u Beogradu finansijski i logistički podržava grupu Anonimus, koja učestvuje u protestnim šetnjama i nasilnim demonstracijama protiv vlasti Aleskandra Vučića. 

Sestra Mirza mu živi u Francuskoj, a on zadnja tri meseca dolazi mnogo ređe u Beograd i uglavnom je u društvu svog velikog druga iz Splita Antonija, koji ima restoran u Dalmatinskoj ulici, dok u Banja Luci provodi vreme sa orkuženjem sina poznatog politicara, sa kojim je izveo makedonski scenario i uništio sve privatne priređivače.

Haos i kriminal su jedini tragovi koje srbomrzac Andnan Šarić i njegov šef Vlado V. ostavljaju za sobom.

M. Divac

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *