SRPKINJA DILOVALA NARKOTIKE PO IBICI: Španci uhapsili našu državljanku!

Španska policija uhapsila je državljanku Srbije V. N. (33) u mestu Santa Eularija na Ibici zbog sumnje da se bavila trgovinom narkoticima, prenose španski mediji.
Prema pisanju tamošnjih medija, V. N. je uhapšena nakon što ju je, u rutinskoj kontroli saobraćaja, zaustavila patrola policije i kod nje pronašla izvesnu količinu droge.

– V. N. je bila u automobilu kad ju je zaustavila saobraćajna policija radi kontrole. U njenoj torbici je nađeno 19 tableta ekstazija, pet kesica ketamina, 10 kesica kokaina, tri kesice sa drogom kristal met, kao i 100 evra u sitnim apoenima – prenosi španska štampa.

Prema rečima izvora upućenih u slučaj, na koje se pozivaju španski mediji, sumnja se da je uhapšena Srpkinja prodavala drogu na Ibici.
– Sva droga bila je spakovana u kesice za prodaju. Zbog toga se veruje da je uhapšena devojka bila diler i ona je sprovedena u pritvor. Inače, tokom letnjih meseci lokalna policija na Ibici, u saradnji s nacionalnom policijom, sprovodi redovne i česte kontrole radi suzbijanja dilovanja narkotika – pišu mediji u Španiji.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *