SRPSKA VODITELJKA SE SLIKALA ZA PLEJBOJ PA IZGUBILA POSAO: Platila ceh zbog slika na kojima je obnažena!

Milica Bursać progovorila je o svojoj karijeri, pa i o neprijatnostima koje je doživela zbog golišavih slika.

Voditeljka otkriva da obožava da se fotografiše, a posebno za modne editorijale.

– U poslednje vreme nisam bila u prilici da se fotkam za editorijale jer, nažalost, nisam medijski interesantna zato što sam udata za čoveka koji je snimatelj. Nisam skandalozne prirode i radim emisije koje se bave zdravljem. Kao takva osoba, nisam medijski interesantna.

Nameće se pitanje da li biti popularan znači biti i skanadalozan…

– Ako hoćeš da izazoveš pažnju, moraš da pokažeš ili znoj ili krv ili seks – i nema drugog načina. Voditeljka koja je udata za svog kolegu, s kojim ima sina koji će poći u drugi razred osnovne škole i koja radi na tri televizije, da bi preživela, krajnje je medijski neinteresantna.

Pre šest godina Milica se slikala za „Plejboj“. Kaže da sa ove vremenske distance nikada to više ne bi učinila.

– Ja sam jedna od retkih osoba koja se pokajala zbog tog slikanja, ne zbog toga što sam se razgolitila u 38. godini, već zato što se ispostavilo da je taj potez pogrešan za nastavak karijere. Naime, u jednom trenutku sam htela da radim u školi kao predavač kratkih formi televizijskog novinarstva i privatne produkcije, jer imam obrazovanje da to budem, ali su me odbili upravo iz razloga što sam se slikala za „Plejboj“. Ako u jednom trenutku odlučim da se više ne bavim televizijom i poželim da se bavim nekim drugim poslom, mislim da će to biti velika prepreka u mojoj karijeri – ističe voditeljka i dodaje:

– Deset godina nisam letovala na Crnogorskom primorju, ali sam se pre nekoliko dana odlučila baš za tu destinaciju i nisam se pokajala. Prednost novinarskog posla jeste to što imamo priliku da obiđemo turističke destinacije o kojima smo malo znali ranije. Odabrala sam malo ribarsko mesto Dobrotu, nadomak Kotora, gde sam za samo nekoliko dana “napunila baterije” za sledeću televizijsku sezonu. Ovo mesto je potpuno po mom ukusu jer je prilagođeno svim uzrastima i generacijama sa akcentom na zdrav koncept života.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *