Stamatović: Došlo je vreme da oslobodimo Kosovo od NATO okupacije!

Predsednički kandidat Milan Stamatović posetio je danas selo Glibovac rodno selo Stanoja Glavaša u opštini Smederevska Palanka.

„Moj predak Stanoje Stamatović Glavaš, jedan od najčuvenijih i najhrabrijih Srba s početka 19. veka, od čije su kubure i jatagana podjednako strepeli i turska i austrijska carevina, zauvek će ostati upamćen po tome što se odrekao titule vožda Prvog srpskog ustanka u korist svog pobratima i kuma Karađorđa Petrovića, i što se časno i pošteno borio za slobodu Srbije“, izjavio je predsednički kandidat Milan Stamatović, u Glibovcu.
„Kao što se glas o junaštvu mog pretka Stanoja Glavaša širio ustaničkom Srbijom, tako je i danas došlo vreme da ponovo pokrenemo i ujedinimo hrabri narod u borbi za oslobođenje zemlje od stranih pritisaka i ucena, a Kosovo i Metohiju i od okupacije, da se obračunamo sa kriminalom i korupcijom i da sprečimo otimanje, rasprodaju i rasparčavanje srpske zemlje i države“, poručio je u Glibovcu Milan Stamatović.

Stamatović je tom prilikom naglasio da je, na današnji dan pre 18 godina, Srbija ponovo morala da se brani i bori za slobodu protiv 19 ekspanzionističkih armija i NATO agresora koji su, bez odobrenja Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, bombardovali Srbiju i počinili još jedan genocid u proplom veku nad našim narodom i zemljom, za šta, ni do danas, niko nije odgovarao niti bio kažnjen.

Izvor: Beta

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *