STARO SRPSKO IME: Evo kako se zove Vučićev sin!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je u petak veče po treći put postao otac, za sina je odabrao staro srpsko ime Vukan ekskluzivno, saznaje “Alo!”.

– Predsednik se odlučio za ime koje je danas dosta retko, a nosio ga je najstariji sin Stefana Nemanje, rodonačelnika vladarske loze Nemanjića. Odmah po dolasku u Beograd iz Kazahstana predsednik Vučić požurio je u beogradsko porodilište “Narodni front” da vidi bebu i suprugu. Kada su mu doneli bebu on je dugo nosao u naručju i svi su mogli da vide na njegovom licu koliko je srećan. Prokomentarisao je da mu je sin veoma lep – prenosi izvor “Alo!” blizak predsedniku.

Odmah nakon saznanja da je predsednik Srbije dobio prinovu počele su da pljušte čestitke iz zemlje i sveta. Među prvima je Vučiću čestitala nemačka kancelarka Angela Merkel koja je za vest čula u dalekom Meksiko Sitiju. Iako se njegova zemlja nalazi skoro u ratnom stanju zbog krize oko Katara srdačne čestitke je uputio i šeik Muhamed bin Zajed, a ubrzo je pristigla i čestitka evropskog komesara za pregovore o proširenju Johanesa Hana.

Rođenje sina predsedniku Vučiću, čestitali su odmah  ministri iz Vlade Srbije i stranačke kolege.

Potpredsednica Vlade i ministarka Zorana Mihajlović, Vučiću je uputila čestitku među prvima.

– Naravno da sam čestitala, sve lepo kako i može za jednog dečaka koji se rodio, ali ne bih sad da vam prepričavam čestitku jer je privatna – kaže Mihajlovićeva za “Alo!“.

Da mu isto veče čestita nije zaboravila ni Ana Brnabić, ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

-Naravno sa sam čestitala predsedniku. Još sinoć. Stvarno mi je jako jako drago – rekla je ona za naš list.

Poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović otkrio je da je odmah nakon što je čuo da je predsednik Srbije dobio sina Vučiću poslao poruku.

-Naravno sa sam čestitala predsedniku. Još sinoć. Stvarno mi je jako jako drago – rekla je ona za naš list.

Poslanik naprednjaka Vladimir Đukanović otkrio je da je odmah nakon što je čuo da je predsednik Srbije dobio sina Vučiću poslao poruku.

– Napisao sam mu “Čestitam ćale!“ – kaže Đukanović.

Beba koju mu je rodila supruga Tamara stigla je 15 dana pre termina, po rođenju dobila je najviše ocene, a teška je 3.250 grama.

– Večeras ću prvi put morati da prekinem državničke obaveze, i to sa osmehom na licu, jer smo Tamara i ja, pre nekoliko minuta, dobili sina – napisao je Vučić na Tviteru.

Inače, Aleksandar Vučić se 2013. godine oženio Tamarom Đukanović koja je po zanimanju diplomata.

Vučić ima sina Danila koga je dobio 1998. godine, a četiri godine kasnije dobio je i ćerku Milicu.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *