STRAŠNA ISPOVEST: Jelena Dokić: Zbog oca sam htela da se ubijem!

Zastrašujuća ispovest bivše teniserke Jelene Dokić u autobiografiji „Nesalomiva” dobila je novu dimenziju.

Svedočenje o fizičkom zlostavljanju koje je godinama trpela od oca Damira, jezivi opisi iz tek objavljene knjige načina na koje ju je otac prebijao, ponižavao i maltretirao, Jelena je dopunila gostujući na televiziji „Seven njuz”.

– Nije me udario sve dok nisam počela da igram tenis, a sve je postalo nesnosno kada smo došli u Australiju. Tada sam imala samo 11 godina – otvoreno je priznala Jelena, koja je tokom sportske karijere stigla do četvrte pozicije na WTA listi.

Ipak, ono što je sledilo krv u žilama svih koji su gledali ovaj prilog bilo je nešto što Jelena do sada nikada nije rekla:

– Suočila sam se sa svim i svačim od momenta kada smo se doselili u Australiju. Od siromaštva, preko maltretiranja, do rasizma. Bila sam u depresiji. Iskreno, umalo nisam počinila samoubistvo.

Australijske novinare interesovalo i u kakvim je Jelena danas odnosima sa Damirom.

– Ne postoji nikakav odnos između nas. Pokušala sam da se pomirim s njim, ali težak je to proces. On je teška osoba.

Dokićeva priznaje da je mogla više tokom igračke karijere. Kao jednog od najvećih krivaca za to što se to nije dogodilo imenuje – oca Damira.

– Nisam realizovala potencijal koji sam imala. Na kraju krajeva, otac je na to uticao. Uništio mi je karijeru i mnogo ju je skratio – završila je Jelena.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *