Strašna predviđanja Baba Vange za 2020. godinu!

Zapanjujuće! Po tumačenju najčuvenijeg vidovnjaka na svetu Hamilton Parkera

Posted date: јануар 05, 2020In: IZA OGLEDALA15

Babu Vangu njeni sledbenici smatraju „balkanskim nostradamusom“ zbog moći predviđanja. Ona je to zvanje stekla nakon što je predvidela potapanje ruske podmornice Kursk u 2000. godini.

Priča se i da je Baba Vanga predvidela teroristički napad 11. septembra, kataklizmični cunami 2004. i predsedničke izbore na kojima je pobedio Barak Obama 2008. godine.

Povrh njenih navodnih moći predviđanja, pristalice Babe Vange veruju da je slepa žena, koja je živela u selu Rupite u Bugarskoj, imala moć da komunicira sa mrtvima.

Pa šta je tačno Baba Vanga imala da kaže o 2020. godini pre svoje smrti 1996. godine? Evo nekih od najstrašnijih proročanstava Babe Vange.

Tumačenje Baba Vanginih proročanstava uradio je najčuveniji vidovnjak na svetu Krejg Hamilton Parker:

Da li je Baba Vanga predvidela kraj sveta 2020. godine?

Najstrašnije predviđanje pripisano slepoj proročici jeste propast sveta.

Ali dobra vest je da je Baba Vanga navodno predvidela da se armagedon neće dogoditi za još 3000 godina već u 5079. godini.

Loša vest je da Baba Vanga nije precizirala kako će svet propasti niti šta će dovesti do krajnjih vremena.

Da li je Baba Vanga predvidela pokušaj atentata na Vladimira Putina 2020. godine?

Sledbenici Baba Vange su uvereni da je predvidela pokušaj atentata na ruskog predsednika Vladimira Putina.

Putina će navodno napasti član njegovog bezbednosnog tima. 

Da li je Baba Vanga predvidela kataklizmični cunami za 2020. godinu?

Na osnovu proročanstava Babe Vange, snažni cunami pogodiće Aziju 16 godina nakon tragičnog cunamija 2004. godine, kada je ubijeno više od 220.000 ljudi u jugoistočnoj Aziji.

Ako se predviđanja slepe Bugarke ove godine obistine, još jedan katastrofalan talas progutaće delove Pakistana, Japana, Kine, Indonezije.

Da li će se neka od predviđanja Babe Vange ostvariti?

Čini se da su citirana Vangina predviđanja apokaliptična viđenja budućnosti sveta – posebno Evrope – pa čak i Marsa, gde će izbiti rat 3005. godine i što će promeniti putanju planete.

“Ono što je pozitivno je da je predviđala da će 2028. čovečanstvo leteti na Veneru u potrazi za novim izvorima energije – ona sigurno nije videla toksičnu i korozivnu atmosferu planete – i da će do 2130. civilizacije živeti pod vodom uz pomoć vanzemaljaca”.

Webtribune.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *