STRAŠNE SCENE ISPRED STANA ZAMENIKA GRADONAČELNIKA: Branko Miljuš namestio sačekušu Goranu Vesiću!

Ceo tim pod vođstvom Branka Miljuša trenutno se nalazi ispred zgrade u kojoj živi zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić.

Oni su se sa parolama ponovo okupili, nakon što su isti skandalozan performans izveli i u subotu 14. septembra oko 20 sati, gde su pozivali na linč njega i njegove porodice.

Podsetimo, prvo je sa Boškom Obradovićem naredio upad u RTS, zatim mu je Dragan Đilas naredio da zauzme rektorat, a sada je Branko Miljuš krenuo da napada i na stanove.

Prema saznanjima do kojih smo došli od dobro obaveštenih izvora, policija za Miljuša ima podatke da je uživalac opijata.

Zbog skandalozne sačekuše koju su mu priredili, Goran Vesić je pozvao Dragana Đilasa da odgovori „ko je u subotu, 14. septembra, oko 20 sati, poslao demonstrante pred zgradu u kojoj živi da ga vređaju, pale baklje i pozivaju na linč njega i njegove porodice“.

– Da li on stoji iza toga pošto je on organizator tih demonstracija – upitao je Vesić uz opasku da Ðilas stalno govori o tome kako ga ljudi vređaju zbog, kako kaže, istine koju govorimo o njemu.

„Pitam odakle im ideja da pošalju demonstrante ispred moje zgrade i da rade to što su radili, odnosno da pozivaju na linč mene i moje porodice, što se desilo 14. septembra, oko 20 sati“, rekao je Vesić novinarima ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu, gde je imao i suđenje sa Ðilasom.

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *