STRAŠNO: Glumac Vuk Kostić za dlaku izbegao smrt!

Vuk Kostić i te kako se seća pojedinih zgoda i nezgoda sa snimanja „Ubica“, posebno onih u kojima su učestvovali i kaskaderi, zbog brzih i opasnih vožnji na raznim prestoničkim lokacijama.

„Jednom smo imali kadar kada stedikam treba da prati Marka Janketića koji dolazi na uviđaj i treba da izgovori ‘haos’. Marko kreće, kamerman za njim a pošto je sve u pokretu tako se ostatak ekipe pomera za njim. Tek na ekranu vidimo da nismo dobro postavili stvar, da se svi vide u kadru, a zbunjeni Marko koji to isto shvata, izgovara ‘haos’, samo ne iz lika već zato što je nastao opšti haos“, priča scenaristkinja, dok Kostić ističe da su u svakom snimajućem danu uživali, a da je posebno voleo kada je radio akcione scene.

„Sećam se snimanja scene na Kalvariji, u Zemunu, kada je u planu bilo da uhvatimo Mišu Zvornika koga tumači Branislav Tomašević. Ova scena je obilovala ludom jurnjavom kolima i pucnjavom. U jednom trenutku smo Jakovljeviću (lik koga igra prim. aut.) obezbedili i kaskadera“, otkriva Vuk.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *