STRAŠNO U flašici jogurta našli heroin

Pripadnici MUP-a u Užicu će protiv nekoliko osoba podneti krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodaja opojnih droga.

Pripadnici MUP-a u Užicu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškaraca iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopštio MUP, kriminalistička policija je na autobuskoj stanici na Zlatiboru, u flašici jogurta, koju je držao osumnjičeni, pronašla 3,48 grama amfetamina, 1,14 grama heroina i 3,17 grama biljne materije nalik na marihuanu.

Dodaje se da će policija i protiv trojice muškaraca sa područja Užica, Požege i Čajetine podneti krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

„U pretresu stana dvadesettrogodišnjeg muškarca u Užicu, pronađeno je 3,63 grama biljne materije nalik na marihuanu i 1,57 grama praškaste materije za koju se sumnja da je spid“.

Na ulici u Požegi, policija je kod dvadesetpetogodišnjeg muškarca pronašla 1,3 grama biljne materije nalik na marihuanu, a prilikom pretresa njegovog stana još 5,3 grama iste materije, upakovane u tri kesice“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se i da je na ulici u Čajetini kod devetnaestogodišnjaka pronađen smotuljak sa oko 0,70 grama materije, za koju se sumnja da je marihuana.

MUP naglašava da su o događajima obaveštena nadležna tužilaštva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *