STRAVIČNA TRAGEDIJA U BARIČU: Ubio sina, ženu i šuraka ZBOG TV ANTENE pa presudio sebi u crkvi

U selu Barič kod Golupca jutros se dogodila nezapamćena tragedija, kada je došlo do trostrukog ubistva i samoubistva.

Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina Miroslava D, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu teško je ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu, u porti seoske crkve.

Prema prvim i nepotvrđenim informacijama, penzioner je pobio pola porodice posle svađe koja je izbila zbog TV antene.

Nezvanično, njegov krvavi pir tekao je upravo ovako – prvo je ubio šuraka na ulici, pa je ranio sina i snaju. Tada je krenuo na suprugu Radu, koja je pobegla kod svojih roditelja. Međutim, tu ju je stigao i ubio.

Inače, cela porodica godinama radi u Austriji, a dosad nije zabeležen bilo kakav ispad ili slučaj porodičnog nasilja u vezi s njima. Uviđaj je u toku.

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić potvrdio je da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

„Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina“, kaže Lazić. Pripadnici MUP su na terenu i u toku je uviđaj, rekao je Lazić.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *