STRAVIČNO VRŠNJAČKO NASILJE U PANČEVU: Devojčice dave vršnjakinju, pa je kolenima UDARAJU U GLAVU!

Novi slučaj stravičnog vršnjačkog nasilja, koji se pojavio na društvenim mrežama, zgrozio je Srbiju, a na njemu se vidi kako dve devojčice udaraju mučki treću, daveći je pri tom. Incident se navodno desio u subotu uveče dok se nesrećna devojčica vraćala kući.

Kako je ispričala majka napadnute, videla je grupu dečaka i devojčica kako stoje na ćošku. Među njima je bila i devojčica koja ju je maltretirala u školi. Ta i još jedna devojčica su je uočile i počele da joj dobacuju: „Alo, mala, stani, alo šta si se u*rala, dođi ‘vamo da popričamo, šta glumiš tu?“ – prenosi ona šta je saznala od ćerke.

A.P. ih je, tvrdi njena majka, ignorisala i nastavila svojim putem.

  • I tada su se zatrčale. Moja ćerka ih nije očekivala. Prišle su joj s leđa. Jedna ju je povukla za kapuljaču i počela da je davi duksericom. Druga ju je okrenula, uhvatila za ruke i podigla ih do njene punđe, pa joj stiskala i ruke i glavu istovremeno. Druga devojčica ju je kolenom udarala u stomak i grudi – kaže majka.

Žrtva je pokušavala da se odbrani, ali kako je majci rekla, bila je u šoku.

  • „Nisam, mama, znala šta me je snašlo. Mislila sam da sanjam, da je ovo neki film i da se meni ne dešava“ – prepričava Maja reči svoje ćerke.

Napadnuta devojčica ide u 8. razred i kako je njena mama ispričala za medije, već neko vreme trpi nasilje.

  • Žalila mi se kako joj dobacuje u prolazu, da bi je jednog dana počupala iz čista mira. Posle nekog vremena, dok su izlazili iz škole, ta devojčica ju je gađala kamenom. Srećom, nije je povredila. Moja ćerka je bojažljivo i povučeno dete, nikada ni sa kim nije imala konfikt. Tu devojčicu nije ni poznavala. Znala je samo da je njeno godište, da je ponavljala razred i doselila se iz Nemačke. Kada ju je gađala kamenom, pitala ju je zašto to radi – ispričala je ona za Telegraf.

Da podsetimo, nedavno je sličan slučaj potresao Srbiju, kada su dve vršnjakinje šamarale treću u školi u Barajevu, a jedna od njih je posle svega izbačena iz škole.

Izvor: Kurir

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *