Sudski poziv za Sotirovski stigao na adresu predsednice SSP Niš!

Sudski poziv Osnovnog suda u Nišu za gradonačelnicu Niša Draganu Sotirovski stigao je na kućnu adresu Jelene Milošević – Nikolić, predsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde. Zbunjeni poštar koji je nosio belu kovertu, nije znao šta ga je snašlo, ali se držao onoga što je napisano na koverti. Na kraju je napisao da Sotirovski nije poznata na toj adresi.

Naime, poštar je uredno došao na adresu koja je napisana i tražio gradonačelnicu Sotirovski da joj uruči poziv. Prvo je izašla svekrva Jelene Milošević i pozvala je kada je čula o čemu je reč.

– Poziv za ročište za gradonačelnicu greškom stigao na moju adresu. Poštar zbunjen, ja se šalim i on kaže: “Dobro znači nepoznata je na ovoj adresi”. Kažem ne, poznata je na ovoj adresi al’ nije naša. Vazda neki cirkus s njom – prokomentarisala je Milošević ono što joj se dogodilo.

E sada da li je to neko predosećanje osobe iz Osnovnog suda koja je pisala adresu, ili su zbog ogromne aktivnosti GrO SSP u NIšu i Miloševićke već svi više upoznali nju nego gradonačelnicu, za koju, kako čujemo po gradu teško da može da se vidi, nije poznato. U svakom slučaju, poziv je vraćen i možda će u drugom pokušaju biti isporučen na pravu adresu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *