SUROVO UBISTVO: Devojku rasporio jer je tokom seksa dozvala bivšeg muža!

Fidel Lopez (26) osuđen je na doživotnu robiju zbog ubistva njegova devojke Marije Nemet. (31). Lopez je ubio Mariju nakon što je tokom seksa izgovorila ime bivšeg muža! Stravičan zločin dogodio se 2015. godine u Majamiju.

Monstruozni Lopez je Mariji, nakon što ju je ubio, golim rukama izvadio utrobu, a onda zlostavljao njeno telo gurajući pivsku bocu i učvršćivač za kosu u njenu vaginu.

Lopez je nakon iživljavanja pozvao hitnu pomoć i policiju i rekao da mu devojka ima problema s disanjem. Kad je policija stigla, pronašli su izmučeno beživotno telo žene u kupatilu i Lopeza kako sedi pored nje i plaće.

Policiji je rekao da su imali grubi seks nakon kojeg se Marija „požalila da se ne oseća dobro i otišla u kupatilo“. Srećom, policija je istragom utvrdila da se Fidelova priča ne poklapa te je ubrzo uhapšen i optužen za ubistvo.

Lopez se „izvinio Marijinoj porodici za surovi zločin i zamolio da mu oproste“. I njegova majka se na sudu izvinila Marijinoj porodici zbog tragedije koja ih je zadesila.

Lopez je prvo bio osuđen na smrtnu kaznu, ali nakon što je priznao zločin, kazna je preinačena u doživotnu..

Izvor: Alo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *