Šutirala me ispod posteljine! A ONDA SE UKLJUČIO KRAJINOVIĆ I SA NOLETOM PRIČAO U ŠIFRAMA

NOVAK I JELENA SE SNIMALI U KREVETU:: Jelenina reakcija je urnebesna! (FOTO)

vak i Jelena Đoković nalaze se na zimovanju, a pošto su klince uspavali odlučili su da se malo posvete drušvenim mrežama.

Bračni par Đoković se direktno iz kreveta uključio u lajv na Instagramu gde su potpuno otvoreno govorili o raznim životnim temama, pa su između ostalog otkrili i detalje koje javnost dosad nije znala.

 

Novak je obraćanje fanovima započeo pričom o njegovom omiljenom sportu – skijanju.

 

„Moram da kažem da sam jako ispunjen i srećan što sam na planini, sa mojim roditeljima i decom. Nekako mi je ostvarenje sna da budem na stazi sa ljudima koji su mi bliski i da oživim te uspomene iz prošlosti. Skijanje je strast i Jeleni i meni i taj osećaj povezivanja sa prirodom. Naravno da je tenis broj jedan sport za mene, ali u smislu osećaja skijanje je definitivno broj jedan“, rekao je Novak, a zatim udelio reči podrške supruzi Jeleni koja je tog dana pala prilikom skijanja.

prvi put u lajvu
PRVI PUT U LAJVUFOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

„Ti imaš uvek slobodu da se odrekneš nečega ako ti ne prija. Tvoja dilema je bila ako si danas pala posle 4 dana skijanja, imala si puno samopouzdanja i mislila si da ne može ništa naopako da krene, a onda si izgubila pažnju i doživela pad koji je prouzrokovao veliki strah u tebi. Osećala si da više nisi svoja na skijama i da neke najosnovnije stvari postaju ogroman izazov. Mislim da je suština svega kako se vratiti iz neuspeha i pada. Najveći zadatak čoveka je taj unutrašnji razgovor“, rekao je svetski broj jedan svojoj supruzi koja je priznala da joj sve ove reči mnogo znače.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

„Meni je drago da pričamo o ovome jer mnogima se dešavaju padovi u bilo kojoj sferi života. Možda preduboko ulazim u ovo jer ja sam pala i bože moj, ali na kraju sam odustala. Odskijala sam još malo ali sam odustala. Mislim da je korisno da pričamo o ovome. Meni je drago da smo mogli sa vama da podelimo ove naše filozofske razgovore, hvala što ste bili sa nama. Vidimo se uskoro Srbiji“, rekla je Jelena, a nakon što je priznala da je ovo prvi put da je snimala sebe u lajvu, Novak je svima otkrio:

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

„Šutirala me je ovde ispod posteljine od treme“, otkrio je Đoković, dok je Jelena kroz osmeh poručila da laže.

 

 

Nole i Filip pričali u šiframa

 

Nakon brojnih razgovora njima se priključio i Filip Krajinović koji je eliminisan je danas u četvrtfinalu turnira u Monpeljeu.

 

„Osećam se fantastično. Izgubio sam i osećam se sjajno“, rekao je on i dodao da je zaista dobro i da se ne kaje, a Nole ga je posavetovao:

 

„Fokusiraj se na tu emociju, igrao si dobar turnir. Igrao si na Dejvis kupu imao si dobre i usresredi se na to“, rekao je Novak i dodao da je dobra stvar u tenisu to što mogu da isprave „kiks“ i budu još bolji.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

U jednom momentu njih dvojica su nazivali jedan drugog „Fernando“, a Jeleni u jednom momentu ništa nije jasno, te ih zamolila da joj objasne šta to znači.

 

„Ne moraš ti baš sve da znaš“, rekao je Filip, a Jelena je rekla:

 

„Dobro, dobro, završiće se ovaj razgovor“, zaključila je Jelena kroz smeh.

 

kurir.rs / kurir sport

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *