SVE O ZDRAVLJU PRVOG ČOVEKA DRŽAVE: Vučićev problem sa PRITISKOM, IMUNITETOM I ARITMIJOM!

Afera top ekskluzivnio

SVE O ZDRAVLJU PRVOG ČOVEKA DRŽAVE

 

Vučićev problem sa PRITISKOM,

IMUNITETOM I ARITMIJOM!

Zbog velikog obima posla i toga što je sve na njegovim leđima predsednik nema vremena za sebe i svoj život. To je i jedan od glavnih razloga što ima povišen krvni pritisak koji ide čak do 200, ali ponekada i jaku aritmiju

 

O zdravlju prvog čoveka države Aleksandra Vučića brine tim stručnjaka, a među lekarima koji brinu o Vučiću jedan je iz Rusije

Po savetu tima lekara koji brinu o predsednikovom zdravlju, on stalno sa sobom nosi vitamine. Vitamin C i magnezijum su uvek uz njega. Takođe, predsednik ima terapiju za povišeni krvni pritisak, koju redovno koristi. Figurativno rečeno on pije punu šaku lekova!

Javnosti, kada je reč o zdravstvenom stanju Aleksandra Vučića, nije poznato ni to da mu je zbog previše posla i rada, nekoliko puta u kabinetu pozlilo zbog čega su hitno morali da reaguju lekari

 

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dobrog je opšteg zdravlja ali povremeno, usled napornog rada koji traje i do 15 sati dnevno, ima probleme sa povišenim krvnim pritiskom i padom imuniteta, otkriva ekskluzivno izvor Afere blizak prvom čoveku države!

Naš sagovornik kaže da je uzrok povišenog krvog pritiska kod predsednika Srbije i lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, to što predsednik mnogo radi i ima previše obaveza.

-Zbog velikog obima posla i zbog toga što je sve na njegovim leđima, predsednik nema vremena za sebe i svoj život. To je i jedan od glavnih razloga što ima povišen krvni pritisak koji ide čak do 200, ali ponekada ima i jaku aritmiju. Znate on radi i duže od 15 sati, osim ogromnih obaveza koje ima u predsedništvu i predstavljanju Srbije u najlepšem svetlu u svetu, tu su i velike obaveze u stranci, objašnjava sagovornik našeg lista.

Osim problema sa povišenim krvnim pritiskom i jakom aritmijom Vučić, kako otkriva naš izvor, ima problema sa slabim imunitetom. A vremena za sport kojim se nekada bavio više nema uopšte.

-Po savetu tima lekara koji brinu o predsednikovom zdravlju, on stalno sa sobom nosi vitamine. Vitamin C i magnezijum su uvek uz njega. Takođe, predsednik ima terapiju za povišeni krvni pritisak, koju redovno koristi. Figurativno rečeno on pije punu šaku lekova! – detalji su iz zdravstvenog stanja Aleksandra Vučića koji nisu poznati javnosti.

Javnosti, kada je reč o zdravstvenom stanju Aleksandra Vučića, nije poznato ni to da mu je zbog previše posla i rada, nekoliko puta u kabinetu pozlilo zbog čega su hitno morali da reaguju lekari.

-O zdravstvenom stanju predsednika Srbije javnost ništa ne zna, previše posla i napora doveli su do toga da mu je nekoliko puta pozlilo u kabinetu, čak i dok je bio premijer pa su zbog toga morali da reaguju lekari. Pritisak i pad imuniteta doveli su do toga da predsednik u tim trenucima kada mu pozli, bude sav malaksao i iscrpljen, pojašnjava naš izvor.

Kako Afera saznaje čak i u tim trenucima kada reaguju lekari prvi čovek države Aleksandar Vučić, čim bi dobio terapiju odmah sutradan bi se vratio na posao, i ako mu lekari to nisu dozvoljavali.

-Čim primi terapiju i bude mu bolje, odmah počinje da radi istim tempom. On je prosto takav, veliki radoholik, zaključuje naš sagovornik.

Predsedik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ne puši cigarete, a osim dobrog srpskog crnog vina, predsednik voli čaj od nane i kamilice.

Dok nije došao na funkciju premijera Srbije, a sada predsednika Vučić se aktivno bavio sportom, trenirao je fudbal i redovno posećivao utakmice svog omiljenog kluba Crvene Zvezda, međutim od kako je na najvažnijim državnim funkcijama za loptu na žalost nema vremena.

O zdravlju prvog čoveka države Aleksandra Vučića brine tim stručnjaka, a među lekarima koji brinu o Vučiću jedan je iz Rusije.

Koliko je naporan tempo Vučića govori podatak da stalno otvara fabrike po Srbiji, putuje po inostranstvu, vodi računa o bezbednosnoj situaciji, pregovara sa Prištinom, rukovodi najvećom strankom…

Afera/S.R.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *